wenskaart software – Hallmark Card Studio Deluxe 2017

Noot van de redactie: Een nieuwere versie van dit product is beschikbaar. De fabrikant geeft de nieuwe versie als het aanbieden van de volgende functies: 16.000 groet-kaart en project templates, 13.000 vooraf geschreven sentimenten, een digitale foto-editor, 3D-kaarten en projecten en nog veel meer. We zullen evalueren, rang en de nieuwe versie van dit product te beoordelen als we naast de Wenskaart Software updates van de site.

Kenmerken

Het stijlvolle ontwerp van deze wenskaart software inspireert je om mooie, persoonlijke kaarten en tal van andere leuke projecten te maken. Je kan ofwel beginnen met een klassieke Hallmark sjabloon of maak uw eigen oog springende kaart van de grond af. Welke sjabloon u ook kiest, kunt u helemaal aanpassen om uw gelegenheid te passen, of het nu een verjaardag, een vakantie, een ceremonie of een eenvoudige “Denken aan u” kaart. Het aantal afbeeldingen, sjablonen en functies gecombineerd met een stijlvol en eenvoudig te gebruiken lay-out te maken Hallmark Card Studio Deluxe onze keuze voor onze Top Tien beoordelingen over Silver Award.

Net als de duizenden kaarten bij uw plaatselijke supermarkt, deze kaart maken van software biedt u meer dan 15.000 kant en klare sjablonen voor elke speciale gelegenheid. U kunt kiezen uit een breed scala van verschillende grootte lege sjablonen en kaarten ook. Als u wilt iets nieuws, of wilt u persoonlijk kruiden toe te voegen aan een bestaand ontwerp, Hallmark Card Studio Deluxe heeft meer dan 20.000 afbeeldingen die u kunt kiezen. Deze grafiek is ook een hoge kwaliteit en goed ontworpen, zodat uw kaarten zal niet kijken ouderwets of verouderd. Als je gaat voor een ouderwetse flair hoewel, kunt u speciale effecten toevoegen aan de perfecte vintage kaart te creëren.

U bent niet beperkt tot alleen het maken van kaarten met de Wenskaart Hallmark Deluxe software: U kunt ook visitekaartjes, briefpapier, kalenders, familie nieuwsbrieven, cadeau tassen en nog veel meer.

Het ontwerp van de lay-out zelf maakt Hallmark Card Studio Deluxe één van de beste toepassingen voor zelfgemaakte wenskaarten beschikbaar zijn op de markt. De software biedt tutorials die je door elke stap van hoe om wenskaarten te maken. Alle pictogrammen zijn gelabeld, zodat je nooit om uitgebreid te zoeken naar uw gewenste taak.

Wanneer u op een element klikken om te wijzigen of te bewerken, verschijnt de specifieke werkbalk aan de bovenkant voor een gemakkelijke toegang. Als u tekst wilt bijvoorbeeld bewerken, verschijnt de werkbalk met fonts, maten, gewichten, kleuren en nog veel meer. De werkbalk verdwijnt dan wanneer je weg te klikken, om zo niet overzichtelijk uw werkruimte.

Tekst & fotobewerking

Tekst en foto’s zijn gemakkelijk te bewerken binnen dit wenskaart maker. Het is gemakkelijk om zinnen en lijnen te manipuleren in cirkels en controleer je grammatica in de spellingcontrole. Het lettertype keuzes zijn ook volledig klantgericht, zodat kunt u het handschrift van een kind te gebruiken voor kaarten van de Dag van grootouders of een fancy cursief voor kaarten van de Tooth Fairy of Easter Bunny.

Een uniek aspect van deze kaart-printing software is het schrijven etiquette functie. Als je een moeilijke kaart te schrijven, zoals een condoleance of minder bekende religieuze gelegenheid, het openstellen van de schriftelijk etiquette-functie voor suggesties over wat de juiste te zeggen zou zijn.

De fotobewerking tools zijn ook geweldig met deze wenskaart maker. Wanneer u de foto die u wilt gebruiken importeren, verschijnt er een werkbalk aan de top met een bewerking optie. Binnen een zwevend venster kunt u corrigeren van rode ogen, kleuren aanpassen, draaien, spiegelen, speciale effecten toevoegen, bijsnijden en het uitvoeren van een andere methode voor het retoucheren foto’s, allemaal op één plek.

Met zowel tekst als foto’s, kunt u de grootte, oriëntatie, breedte, hoogte en meer op twee plaatsen wijzigen. Ofwel klikt u op het item en sleep de vorm jezelf om het groter of kleiner te maken of gebruik maken van de handige pop-up rechterkolom pijlen om het voor je doen.

Voor veel mensen, een papieren kaart verstuurd via de post is nog steeds de weg te gaan voor bruiloft uitnodigingen, sympathie kaarten, en merkt op verjaardagen en nog veel meer. Deze applicatie maakt het gemakkelijk om uw kaarten thuis af te drukken, inclusief het aanpassen van uw enveloppen. Je kan veel voordeel halen uit deze software mail merge mogelijkheden dus alles wat u zich concentreren op het creatieve einde van de dingen, terwijl de applicatie doet het saaie werk.

U kunt ook uw handgemaakte verjaardagskaarten on the fly met een simpele klik die stuurt uit een eCard of opgeslagen als PDF. U kunt deze toepassing ook gebruiken om uw creaties op Facebook of YouTube te plaatsen. U kunt muziek toevoegen en geluidseffecten voor extra pit.

sharing Options

Dit wenskaart software biedt instructies op het scherm waar u zich in de aanvraag van belang. De software bevat ook een PDF-handleiding, een tutorial en een zoekfunctie. U kunt kiezen bladert u door de tutorials of handmatig naar inspiratie of gebruik de zoekfunctie om snel een oplossing te vinden.

Hallmark biedt e-mail en telefoon customer support, en de website van het bedrijf omvat veelgestelde vragen en live chat support. Tutorials zijn direct beschikbaar op de hoofdpagina te allen tijde, zodat u makkelijk hulp als je ooit bent vast.

Help en ondersteuning

Als u wilt dat veel project templates en eenvoudig te gebruiken foto-editing tools, Hallmark heeft alleen het ticket. Je zult Hallmark kwaliteit hebben, samen met tal van manieren om uw kaarten en een verscheidenheid aan andere gedrukte projecten aan te passen. Je kunt niet verkeerd gaan met dit wenskaart software gaan.

Overzicht