vlees thermometers – CDN ProAccurate thermokoppel, 2017

Vlees thermometers tout vaak hun draagbaarheid, hoewel de sonde steeds voelt alsof het porren je huid als je het in je zak. De CDN ProAccurate Folding thermokoppel TCT572 behandelt deze met zijn uitklapbare sonde. Het herbergt ook een temperatuurmeter kan lezen uiteenlopende temperaturen in enkele enkele seconden. Er is echter weinig onderscheidt het van veel concurrerende merken; het niet helemaal te vergelijken met de beste thermometers we beoordeeld, en het is duurder dan anderen.

Overzicht

Deze digitale vleesthermometer is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen, met inbegrip van een roestvrij stalen sonde die is onbreekbaar en waterbestendig. Deze 4,25-inch sonde kan temperaturen tussen -58 en 572 graden Fahrenheit te registreren met een drie-tweede initiƫle responstijd. In de loop van meerdere tests, we hebben geconstateerd dat het duurde een gemiddelde van acht seconden tot een uiteindelijke temperatuur uitlezing, met een snelheid bijna twee keer zo snel als de helft van de producten die we getest te registreren.

Het lichaam van de instant-lezen thermometer van het vlees heeft een backlit digitale, display met nummers die groot en makkelijk te zien zijn. Op de rug van het apparaat is een geschikte temperatuur grafiek, waarin heats ideaal voor een verscheidenheid aan vlees. Dit bewijst vooral handig als u regelmatig een verscheidenheid aan vlees te koken, omdat elk vereist een andere temperatuur tot het juiste niveau van gaarheid bereiken. Naast het scherm van het apparaat zijn meerdere knoppen die macht en de temperatuur van het apparaat de meting te controleren. U kunt ook de minimum en maximum temperaturen van het apparaat heeft gelezen terwijl operationeel. Elk van deze toetsen geven een luide piep wanneer deze wordt ingedrukt, wat vervelend in onze test werd.

Terwijl de snelle responstijd en breed temperatuurbereik plaats dit model boven andere levensmiddelen thermometer we beoordeeld, het is uiteindelijk een gemiddelde model. De beste vlees thermometers testten we beter gepresteerd dan het. Het is uitgerust met veel van dezelfde standaard functies als ander vlees thermometers, en de uitklapbare constructie en twee jaar garantie te spreken van het feit dat het is ontworpen voor een lange levensduur.

De CDN ProAccurate Folding thermokoppel TCT572 is ontworpen voor mobiliteit en duurzaamheid. Het bereikt een eerste reactie tijd van drie seconden, en het duurt acht seconden tot een uiteindelijke uitlezing op voedsel temperaturen te vinden. Hoewel dit sneller dan de meeste van de andere apparaten die we hebben getest, is het niet de snelste, hetzij. Uiteindelijk is dit een functioneel, maar de gemiddelde model, en een aantal dat we hebben getest bereikt snellere resultaten voor een lagere prijs.