verstekzagen – Delta verstekzaag 2017 – Top Tens

De Delta Homecraft 10-Inch verstekzaagmachine biedt draagbaarheid, een gewicht van slechts 18 pond. Het heeft de functionaliteit van omvangrijker verstekzagen, waaronder een 14-amp motor die het blad bij 5500 tpm draait.

De Delta Homecraft 10-Inch verstekzaagmachine weegt 18 pond, waardoor het licht van gewicht en draagbaar in vergelijking met andere bank zagen. Deze verstekzaag is ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen tussen de kamers of jobsites te zijn. Het heeft een 5/8-inch as en een 10-inch mes. De 14-amp motor die werkt op 5500 RPM kunnen kruis mijters in smalle kroonlijst en afwerking timmerwerk snijden.

Deze zaag zal snijden 4 x 4 en 2 x 6 planken op 90 graden. Het heeft een verstekschaal die zich uitstrekt 0-47 graden. Het heeft een afschuining vaardigheid van 0 tot 47 graden links, met stopt bij 0, 15, 22,5, 30 en 45 graden. Een onboard stofinzameling zak is inbegrepen, evenals een werk klem. De Homecraft verstekzaag is vrij eenvoudig te monteren. De carbide blad heeft 24 tanden en komt voorgemonteerd. Met slechts vijf stukken in elkaar te zetten, dit model, dat ideaal is voor een houtbewerking beginner kan zijn .; De batterij-aangedreven laser kon bezuinigingen op het werkstuk nauwkeuriger te maken. Omdat de macht is niet vanuit een interne bron, kan je door een heleboel batterijen wanneer de zaag in intensief gebruik. De elektrische rem zorgt voor meer accurate en veilige stops en de spil sluizen in plaats stevig aan de bladmoer gemakkelijk verwijderen.

Deze zaag heeft een drie jaar beperkte garantie. Ondanks zijn lichter, is het geen draadloze operatie, die de draagbaarheid kan beperken, en de 14-ampère mogelijk niet voldoende krachtig voor dikkere stukken hout. Terwijl de laser gids is een handige functie, als u op zoek bent naar een verstekzaag voor de ervaren thuiswerker of professional, kunt u andere opties vinden veelzijdiger te zijn. Echter, voor kleinere banen en intermitterend gebruik, het Homecraft zaag moet voldoen aan de taak.

Dit verstekzaag is waarschijnlijk het beste voor een enkel project of incidenteel gebruik. Deze zaag kan ook goed voor kleinere projecten, zoals eenvoudige meubels zijn. Het moet voldoende nauwkeurig zijn voor het afwerken van banen voor raam- en deurkozijnen.