vakantiehuisjes – RentMLS

Van verpakking, het verkrijgen van hulp voor het verplaatsen van apparaten en dozen en zelfs het nemen van vrije tijd van het werk om alles klaar te krijgen, verhuizing kan een enorm gedoe. Online vakantiehuisjes te nemen ten minste één van de stress van je schouders, zodat u kunt zoeken door de beschikbare vakantiehuisjes in uw doelgroep staat of gemeenschap. Bij sommige verhuur marktplaatsen, in staat om te zoeken naar specifieke typen woningen en foto’s van de huizen waarin je geïnteresseerd bent je bent. RentMLS lijkt een zeer georganiseerde site, met state zoekmogelijkheden en een groot deel van de informatie. Echter, het evalueren van de functies en andere voordelen zal brengen aan een aantal belangrijke tekortkomingen aan te steken.

opvallende kenmerken

RentMLS biedt haar klanten een beveiligde site, die bescherming toestaat als u uw persoonlijke gegevens in de site te gaan. Ze doen echter niet, zodat u in direct contact met andere leden op de site te krijgen van de manier waarop andere markten te doen. Gebruikers zijn in staat om foto’s van huurwoningen te uploaden en te zoeken naar woningen met specifieke criteria. Gebruikers moeten een account naar de lijst huurwoningen of bijhouden van de huizen die ze zijn het meest geïnteresseerd in het maken. Ze bieden wel een kaart functie die klanten kunnen gebruiken, maar bieden geen gratis verhuur advertenties. Dit bedrijf is vrij competitief als het gaat om functies.

Het is veilig om te zeggen dat als het gaat om het concurrentievermogen van deze onderneming, het eindigt in de site zoekopties. De site heeft geen klanten te informeren of zij in staat zijn om te zoeken met huisdieren vakantiehuisjes of woningen die afdeling toestaan ​​8 verhuur. Het is duidelijk dat de klanten zijn niet in staat om te zoeken naar woningen die verhuur verzekering beschikken, zijn ingericht, of huisgenoten. Ze zijn zeer concurrerend op dit gebied en hebben eigenlijk niets voor klanten zoveel voordelen.

Net als de meeste andere sites, deze accepteert credit card betalingen als hun favoriete betaalmiddel. Het is niet aangegeven of er extra ad prijzen, maar klanten zullen nodig hebben om een ​​contributie te betalen om de site te gebruiken. Er zijn geen bewegende citaten, dat is jammer, want dit is een groot deel van de informatie kunnen verschaffen voor klanten. Als het gaat om betalingen, RentMLS is vrij concurrerend.

Help en ondersteuning is uiterst belangrijk wanneer u op zoek bent naar een huis te huren en helaas, het bedrijf biedt slechts één methode van direct contact met de klantenservice. Die methode is e-mail, terwijl het doet dienen het doel e-mail is gewoon niet hetzelfde als praten met een echte persoon. Ze bieden een sectie ‘veelgestelde vragen’, waar u waardevolle informatie kunt leren zonder contact met de klantenservice. Er zijn geen telefoonnummers, geen Instant Chat optie, geen blog en vrijwel geen tips beschikbaar op de website die klanten kunnen gebruiken. Er zijn zeer weinig voordelen op dit gebied met dit bedrijf.

Terwijl RentMLS biedt een aantal geweldige functies en concurrerend is in een paar verschillende gebieden worden klanten aangemoedigd om veel andere bedrijven die betrokken zijn bij vakantiehuisjes voordat hij zich met dit onderzoek. De hulp en steun, evenals de zoeksite opties zijn zeer arme gebieden, biedt niets voor klanten.

Site Search Options

betalingen

Help en ondersteuning

Overzicht