vakantiehuisjes – My New Place

Wanneer je over te verhuizen voor werk, school of wat dan ook de reden ook mag zijn, kunt u worden overwonnen met de stress van dit alles. Van het proberen om de overgang en pak je spullen te zoeken naar een bepaalde woning en het onderhoud van uw dagelijkse verantwoordelijkheden, kunnen dingen heel snel overweldigend geworden. Dit is waar het voordeel van online vakantiehuisjes komt. MyNewPlace blijkt een zeer georganiseerde site, met secties voor verhuurders, huurders en natuurlijk huurders. Er zijn tal van functies die de zaken veel gemakkelijker zal maken voor beide partijen ook. Dat gezegd zijnde, is het noodzakelijk om een ​​beetje verder te onderzoeken alvorens up your mind.

opvallende kenmerken

Eerst en vooral, moeten individuen weten dat MyNewPlace biedt een beveiligde site voor particulieren. Dit beschermt uw prive-informatie wordt gebruikt voor de schade. Als het gaat om online winkelen is het een goed idee om te controleren en ervoor te zorgen dat de site is zeer veilig.

Helaas is er geen direct contact tussen huurders en verhuurders op deze site, dat is een groot nadeel. Het is altijd belangrijk om te kunnen om dingen te bespreken met uw verhuurder in het geval er iets gebeurt langs de manier te desinstalleren geen direct contact, het kost veel meer tijd om dit volbracht krijgen. Managers en verhuurders kunnen foto’s van de huur en potentiële huurders te uploaden kunt zoeken op basis van locatie en andere factoren. Zowel de verhuurders en potentiële huurders zal een online account nodig om de site te gebruiken en er is een handige kaart functie die beschikbaar is, dat maakt het vinden van uw nieuwe woning veel gemakkelijker. Helaas zijn er geen gratis verhuur advertenties met dit bedrijf.

Site zoekopties kan dingen veel makkelijker voor potentiële huurders te maken. Echter, het lijkt erop dat deze site zich bevindt aan de onderkant van de lijst als het gaat om deze categorie. Terwijl huurders hebben de mogelijkheid om te zoeken naar eco-vriendelijke huizen, ze hebben niet de mogelijkheid om te zoeken naar vakantiehuisjes met huurder verzekering, kamergenoten, meubels, of huizen die Section 8 toestaan ​​huurders. Dit is zeer slecht en niet concurrerend helemaal.

De betaalmethode is niet vermeld op de site die is een grote zorg voor de meeste mensen, want het is een van de manieren waarop mensen gebruiken om te bepalen welke site te gaan met. In feite is er niets ten aanzien van de betalingen op alle vermeld op de site, waardoor de klant een hoop vragen. Klanten zouden moeten contact opnemen met het bedrijf om te leren over de betaling processen, dat is een verspilling van tijd als het duidelijk op de website kan worden vermeld.

Een ander zeer belangrijk ding om naar te kijken met online vakantiehuisjes is de hulp en ondersteuning. Deze site lijkt vrij concurrerend te zijn op dit gebied, het aanbieden van telefoonnummers in contact te komen met vertegenwoordigers van bedrijven te krijgen. Daarnaast hebben ze een blog, die een waardevolle bron van informatie kan zijn. Ze hebben geen instant chat-opties, een veel gestelde vragen sectie, of e-mailadressen aan te bieden.

Site Search Options

Terwijl MyNewPlace een eerlijke basisdienst kunnen zijn, mensen aangemoedigd om andere bedrijven te onderzoeken voor de afwikkeling voor deze ene. Met een slechte site search opties en te veel informatie ontbreekt, individuen zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn met deze site.

betalingen

Help en ondersteuning

Overzicht