vakantiehuisjes – Move Huis Rental Service – Top Tens

Verhuizen naar een andere stad of staat kan erg stressvol zijn. Vaak hebben mensen niet veel tijd om de nieuwe omgeving en daarom bezoeken; online vakantiehuisjes kan zeer waardevol zijn. Het doel is om mensen te helpen vinden vakantiehuisjes in andere steden of landen. Veel verhuur marktplaatsen individuen toestaan ​​om te zoeken naar specifieke soorten woningen, evenals foto’s van de huurwoningen. Bij de site eerst een bezoek aan Move ‘s, zal men merken dat het ziet er erg georganiseerde alsof er een grote hoeveelheid informatie beschikbaar. Echter, eerste optredens zijn niet altijd honderd procent accuraat.

opvallende kenmerken

Eerst en vooral, dit bedrijf biedt individuen een beveiligde site, zodat de informatie die ze in te voeren wordt beschermd en gecodeerd. Dit voorkomt dat anderen de mogelijkheid om hun handen te krijgen op die informatie en gebruik deze om credit scores beschadigen of te stelen identiteiten. Helaas, het is niet op de site aangegeven of gebruikers in staat zijn om foto’s te uploaden of maak direct contact met andere leden. Dit is een zeer groot deel van de besluiten van de meeste mensen ‘over welke rental markt om uit te kiezen. Het feit dat deze informatie niet aanwezig is kan zeer frustrerend zijn.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om te zoeken naar vakantiehuisjes in hun doelgebied en hoeven niet om een ​​online account aan om een ​​lijst te huur of bijhouden van de vakantiehuisjes die ze het meest geïnteresseerd zijn in te maken. Als het gaat om het concurrentievermogen in functies, dit bedrijf werkt gewoon niet. Ze bieden een aantal fundamentele functies die de meeste andere verhuur marktplaatsen bieden, maar geen extra’s.

Als het gaat om zoeken op de site opties, Move komt op de onderkant van de lijst. Het is niet op de site vermeld of u in staat om te zoeken met huisdieren vakantiehuisjes bent. Sommige van de meer bruikbare zoekopdrachten zoals h als met inbegrip van verhuur verzekering, kamergenoten, gemeubileerde woningen of woningen die het mogelijk maken Section 8 huren ontbreken. Dit is erg jammer, aangezien de meeste andere markten bieden op zijn minst een paar verschillende zoekfilters.

Wat wel duidelijk is, is dat je in staat om bewegende citaten te krijgen, die u helpen te bepalen wat je zou verwachten te besteden aan het bewegen bent. Het al dan niet zullen mensen een lidmaatschap nodig om de site te gebruiken is niet geïndiceerd. Bovendien wordt de betalingsmethode niet aangegeven. Het is ook niet duidelijk of personen aparte vergoedingen zullen betalen voor individuele advertenties. Het is moeilijk te begrijpen hoe dit bedrijf verwacht dat mensen om hen te kiezen wanneer er zo weinig informatie beschikbaar op de site.

Het feit dat dit bedrijf is zo slecht in andere aspecten is een schande, gezien het feit dat hun hulp en steun is nogal concurrerend met andere online marktplaatsen. Ze zijn voorzien van telefoonnummers en e-mailadressen die u kunt gebruiken met hen in contact te komen, evenals het verplaatsen tips op de website en nuttige informatie over de blog. Hoewel er geen Instant Chat-optie en geen onderdeel ‘veelgestelde vragen’, de klantenservice is zeer goed.

Site Search Options

Hoewel de klantenservice is goed, dit bedrijf doet het erg slecht in alle andere aspecten – waaronder functies, zoeksite opties, en betalingsmethoden. Het gebrek aan informatie op de website maakt het uiterst moeilijk om te zeggen of Move concurrerend is of niet.

betalingen

Help en ondersteuning

Overzicht