thuis subwoofers – Polk Audio 2017

De Polk Audio PSW125 schijnt in de juiste setting, dat is een kleine kamer. Het komt in twee prachtige afwerkingen, en ziet zijn het overwegen waard als je de afbouw van een entertainment kamer. In onze frequentie testen, vonden we de ideale prestaties bereik lag tussen 40 Hz en 100 Hz, wat niet indrukwekkend voor een 10-inch woofer.

Overzicht

De actieve subwoofer valt precies in het midden van onze lineup in termen van macht. De PSW125 werkt op 150 RMS-vermogen en bereikt zo hoog als 300 watt piekvermogen uitbarstingen. Het gemiddelde vermogen was duidelijk in onze luistertest. Onze panelleden beschreef de subwoofer als het hebben van een warme kwaliteit, maar over het algemeen lieten onze luisteraars willen een beetje meer bas in de mix. Toen de bass bereikte echt lage frequenties, hoorde je de PSW125 beginnen te worstelen. Tijdens diepe en lage frequenties, werd de bas slappe en verloor definitie en punch.

Een van de beste aspecten van de Polk Audio speaker is het ontwerp van de behuizing behuizing. De front-firing subwoofer conus is verzonken in het midden van het voorpaneel van het kabinet, en een afgeronde, cirkelvormige rooster beschermt de luidspreker. De grille doet denken aan de luidspreker behuizingen tijdens het tijdperk van de radio in de jaren 1920 en ’30. Dit huis subwoofer is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een strak, modern ogende glanzend zwart en een vintage-looking kers vernis dat de houtnerf openbaart eronder.

De Polk Audio PSW125 huis subwoofer heeft een automatisch signaal sensing macht functie en een LED power-modus indicator. De controles omvatten regelbaar volume, crossover-frequentie wijzerplaten en een fase-schakelaar. Als uw ontvanger heeft een sub-out-poort, kunt u deze aansluiten op uw sub met behulp van de linker en rechter LFE of sub-in RCA-poorten. Er zijn ook twee links en rechts luidspreker-level ingangen, en twee links en rechts luidspreker-level uitgangen om uw subwoofer aan te sluiten op oudere ontvangers.

De Polk Audio actieve subwoofer wordt gedekt door een garantie van vijf jaar voor de luidspreker en een garantie van drie jaar voor de versterker. De Polk Audio website heeft een pagina met veelgestelde vragen, een gebruikersforum en PDF-handleidingen die u kunt downloaden. U kunt contact opnemen met de technische ondersteuning per telefoon of e-mail.

de prestaties van de PSW125 subwoofer is het meest geschikt voor een kleine kamer. Beide beschikbare afwerkingen zijn esthetisch; met een modern en een vintage, de afwerking zijn prachtig voor elke persoonlijke smaak. Dit is echter niet de meest krachtige subwoofer we beoordeeld, dus als u op zoek bent naar low-end tonen blast in uw entertainment kamer, zich bewust zijn van de beperkingen van deze sub.