thuis inventaris software – Quicken Startpagina Inventory Manager 2017

Noot van de redactie: Een nieuwere versie van dit product is beschikbaar. De fabrikant geeft de nieuwe versie als het aanbieden van de volgende functies: Quicken 2015 nu stelt gebruikers in staat om hun gratis krediet score te zien als onderdeel van hun totale financiële plaatje. Quicken 2015 heeft een nieuwe Portfolio X-Ray functie die alle gebruiker holdings scant, waardoor ze meerdere weergaven van hun portefeuille direct. De Portfolio X-Ray functie scant ook effecten in gebruiker middelen om een ​​getrouw beeld van de voorraad diversificatie geven. Bovendien, Quicken 2015 implementeert talrijke verbeteringen op basis van feedback van gebruikers. Deze zijn onder andere: mobiele verbeteringen, verbeterde installatie en registratie, investeren verbeteringen en nog veel meer. We zullen evalueren, rang en de nieuwe versie van dit product wanneer we volgende the Home Inventory Software Review website bij te werken.

Voorraadbeheer

Als wereldwijde leider van de financiële en fiscale software voor consumenten en kleine bedrijven, het komt niet als een verrassing dat Intuit omvat huis inventaris software in zijn uitgebreide repertoire van producten. Quicken Startpagina Inventory Manager maakt het eenvoudig om gedetailleerde informatie van al uw bezittingen samen te stellen in het geval van een ramp thuis, diefstal of zelfs de dood. Terwijl de software een deel van de toeters en bellen van meer robuuste inventaris toepassingen kunnen missen, biedt alle essentiële functies en functionaliteit om een ​​uitgebreide huis inventaris te bouwen.

Quicken Startpagina Inventory Manager biedt de meeste van de inventory management functies die we zochten. Om te beginnen is er een breed scala aan beschrijvende velden die kunnen worden gebruikt voor detail diverse activa, met inbegrip van de fabrikant van een item, het modelnummer, de huidige staat en hoeveelheid, indien van toepassing. U kunt ook elk item door zijn ligging of ruimte te categoriseren in uw huis. Net als de meeste huis inventaris toepassingen die we beoordeeld, dit biedt ook een nota’ssectie onder elk item, waar u eventuele aanvullende informatie die u denkt dat dat belangrijk of relevant kunnen zijn.

Om eigenaarschap te verifiëren en versnellen van de verzekeringsclaim proces, kunt u scannen en ontvangsten en de prijskaartjes van uw huis inventaris te uploaden naar Quicken Inventarissen Manager. Daarnaast is de software kunt u digitale foto’s te hechten aan elk item voor meer gedetailleerde verslagen en snellere schadeclaim verwerking.

Wat de software niet hebt is barcode functionaliteit, en je bent niet in staat om uw eigen labels te maken. Terwijl het opnemen van deze functies verder bruikbaarheid van de software zou verbeteren, zijn ze niet van essentieel belang om naar huis te voorraadbeheer en vervolgens hun afwezigheid niet de software op geen enkele manier belemmeren.

Terwijl Quicken Startpagina Inventory Manager kan imponeren als het gaat om de inventaris management mogelijkheden, de software blijkt verrassend underwhelming te zijn als het gaat om extra functies. Er is geen installatiewizard om het proces van het toevoegen van onderdelen van de inventaris te versnellen, en er zijn geen specifieke gebieden om de service leveranciers en reparatie geschiedenis te documenteren. Wij zouden ook graag een paar handige functies, zoals een ingebouwde agenda’s te zien, lijsten en in kaart brengen van de mogelijkheden te doen.

Extras

Dat gezegd hebbende, de paar extra’s van de software heeft zijn zeer gunstig en nuttig, met name de verzekering tracking. Dit huis inventaris software kunt u verzekeringsclaims en het beleid in het kader van de individuele items omvatten. Het biedt ook gemakkelijke integratie met andere Quicken financiële applicaties, zodat u een compleet beeld van uw financiële vermogen te krijgen.

Quicken Inventarissen heeft niet zo veel gemak van gebruiksvriendelijke functies zoals de meeste van zijn concurrenten, omdat hij niet over de mogelijkheid om de inventaris te zoeken op trefwoord en aanpassen van de interface of werkbalken. Gelukkig, de software is relatief eenvoudig te gebruiken, en het toevoegen van nieuwe items aan uw huis inventaris duurt slechts een paar minuten.

Een unieke eigenschap dat dit huis inventaris software onderscheidt van de andere toepassingen die we beoordeeld is zijn vermogen import. Dat de softwarebestanden kan importeren is niet uniek, maar hoe het gebeurt is. Als je een huis inventaris eerder hebt uitgevoerd, maar de bestanden in een ander formaat, kan de software op intelligente wijze om te zetten de meeste formaten, zoals Word-documenten, bestanden in de software kunnen gebruiken.

Intuit biedt voldoende hulp en ondersteuning opties, waaronder een ingebouwde Help-sectie, veelgestelde vragen en een uitgebreide handleiding. Daarnaast kunt u contact opnemen met het bedrijf direct via e-mail of gratis telefoonnummer voor onmiddellijke hulp.

Quicken Startpagina Inventory Manager is solide huis inventaris software met handige functies van essentieel belang om naar huis te vermogensbeheer. Het kan niet bogen op de rijke functionaliteit en de aanvullende functies veel hoger gerangschikte toepassingen te doen, maar met de eenvoudig te gebruiken interface en een aantal opties voor ondersteuning, maakt het huis voorraadbeheer toegankelijk en eenvoudig.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht