stijltangen – Hsi Professional Ceramic Ionic 2017

De HSI Professional Ceramic Ionic stijltang heeft veelzijdige borden en temperatuurregeling, evenals meerdere automatische veiligheidsvoorzieningen. Het LCD-temperatuur uitlezing is eenvoudig en intuïtief, en de platen opwarmen relatief snel. Echter, dit straightener vergt nogal wat pasjes om je haar volledig te strekken.

Overzicht

Dit strijkijzer heeft een solide keramische toermalijn plaat, die goed werkt voor alle haartypes. De toegevoegde toermalijn werkt goed met de ionische technologie om glans van uw haar te stimuleren na het gebruik ervan. De 1-inch plaat werkt ook voor alle haartypes, maar als je extreem dikke of lange non-fijn haar, wilt u misschien een breder straightener of op zijn minst een titanium straightener, die hogere heats kan bereiken en efficiënter te werken aan overwegen die types van haar.

De ijzeren biedt een instelbare temperatuurbereik, 240-450 graden Fahrenheit. Het is compatibel met elk haartype, maar omdat het is solide keramiek, het werkt beter op fijn of dun haar. Je hebt volledige controle over de exacte temperatuur, die u gemakkelijk met één druk op een knop kan passen en te lezen op het LCD-display. Het beschikt ook over infrarood warmte-technologie.

Het duurt slechts een minuut voor de HSI Professional op te warmen. Helaas zijn sommige van onze test vrijwilligers zeiden dat het niet zo goed recht als anderen die we hebben getest. Het kostte de meeste hen van ten minste twee of drie passen voordat ze vonden hun haar was redelijk recht.

We hebben niet graag dat de straightener was zwaar om te hanteren, met een gewicht van 10.35 ounces. De handgreep van het strijkijzer eenvoudig grip. De drijvende platen gelden de optimale druk om je haar, terwijl het strekken, en de meegeleverde gebogen platen kunt u wave, krul of flip haar.

Deze gelijkrichter is koord, meet 7,75 voet lang, is een van de kortere koorden in onze vergelijking. Dit betekent echter draaibaar, zodat het snoer blijft uit de weg terwijl je recht. Voor extra gemak, de HSI Professional wordt geleverd met zowel een automatische uitschakeling functie en de slaapstand. Automatische uitschakeling zal de straightener uit te schakelen voor u na een periode van tijd voor het geval u vergeet, en de slaapstand zal uw straightener afkoelen na een periode van onbruik.

Enkele leuke extra functies die deze met zich meebrengt, zoals een reistas voor de ijzer-, een warmte-handschoen om brandwonden te voorkomen en haar olie om te voorkomen dat je haar gezond tijdens het gebruik van verwarmde haarproducten. Het heeft ook dual voltage, zodat u de straightener mee kunt nemen overal mee naar toe.

De HSI Professional Ceramic Ionic stijltang heeft quick-warmte-mogelijkheden en een breed scala aan temperaturen en styling opties. De interface is eenvoudig te gebruiken en de veiligheidsvoorzieningen te garanderen het apparaat uitschakelt wanneer niet in gebruik. Terwijl zijn zwaarder gewicht en het onvermogen om haar recht bij de eerste poging tellen tegen het, dit stijltang wordt geleverd met tal van handige functies.