spel kopieer software – CloneCD 2017

Onze goedkeuring winnende spel kopieer software is CloneCD van Slysoft. CloneCD is groot bij het verwijderen en emuleren vandaag de dag spel kopieerbeveiligingen. CloneCD is makkelijk te gebruiken, zodat u van hoge kwaliteit, back-ups van uw favoriete PC en console games vrij gemakkelijk te maken. Echter, we hadden moeite met de klantenservice.

Makkelijk te gebruiken

CloneCD is opmerkelijk eenvoudig in gebruik. Met een eenvoudige, met vier knoppen navigatie ontwerp, kunt u: Maak een beeld, een image branden, een cd kopiëren en wissen van een CD. Maar de echte eenvoud in CloneCD Pre-Made Profiles. Zelfs een beginner kan het-selecteren doet u het type CD en het programma bepaalt automatisch de juiste instellingen.

In het zeldzame geval dat CloneCD’s Pre-Made Profiles mislukken, zijn er veel extra profielen die zijn gemaakt. Deze extra profielen kunnen worden gedownload van het internet.

De installatie van CloneCD was een makkie.

CloneCD biedt vele top spel exemplaar kenmerken, zoals de mogelijkheid om uw branders ATIP verbergen. Dit betekent dat hoewel sommige kopieerbeveiligingen zijn ontworpen om u te houden van het spelen van games van een brander, zal CloneCD kunt u.

Vanwege de populariteit, zijn veel Third-party applicaties speciaal ontworpen om te werken met CloneCD, waardoor het veel makkelijker om back-ups van games met zelfs de zwaarste kopieerbeveiligingen te maken.

Gemak van Setup

Alle back-ups die we gemaakt met CloneCD werkte perfect. We konden het verschil tussen het origineel en de back-up niet vertellen tijdens het spelen van het spel.

CloneCD succes maakt back-ups voor de meeste pc-games op de markt, alsmede alle Playstation1 (PS1), PS2 en Xbox-games. CloneCD doet ook een geweldige baan bij het maken van image-bestanden (een exacte kopie van een spel) op uw harde schijf. Met de juiste instellingen, CloneCD exemplaren, emuleert, versterkt en negeert alle de juiste gebieden van de kopieerbeveiliging van een spel om u de beste back-up mogelijk te maken.

(Opmerking: Je moet XBox en PS2 consoles voordat gekopieerde games kunnen worden afgespeeld op hen en Xbox-games te wijzigen vereisen ook een DVD-brander en extra software om een ​​werkende kopie te maken).

beste ondersteuning CloneCD is zijn forums, beschikbaar via links die in de Help-sectie van hun website. Deze forums bieden gedetailleerde handleidingen en antwoorden op de game-specifieke vragen.

CloneCD door SlySoft is een prima product voor het maken van back-ups kwaliteit van de PC en console games gelijk. Zijn eenvoudige ontwerp en handige functies maken het gemakkelijk voor iedereen, van wild exemplaar beginner tot pro, om beveiligingen geplaatst op spelen met succes te overwinnen.

feature Set

Kwaliteit van de Copy

Protection Removal

Help / Documentatie

Overzicht