spel camera – Stealth Cam G30 2017

De Stealth Cam G30 is een spel camera met bovengemiddelde mogelijkheden in vrijwel elke categorie. Het is een van de meest goed afgerond trail camera’s die we hebben beoordeeld.

Overzicht

Dit spel camera-beweging geactiveerd en slaat haar gemaakte foto’s en video’s op een SD-kaart. Wanneer u wilt om het te controleren, moet u de SD-kaart uit de camera fysiek te halen.

Het heeft een 50-graden gezichtsveld, dat is ongeveer gemiddeld voor een trail cam. Terwijl dit gebied van mening is niet zo vergevingsgezind als het veld 55 graden te vinden op een aantal van de beste trail camera’s, is het nog steeds voldoende voor de behoeften van de meeste jagers ‘.

De camera detecteert de beweging met een passieve infrarood sensor met een detectie hoek van 50 graden. Het heeft een detectiebereik van 60 voet, waardoor dit een van de meest krachtige detectiecircuits we beoordeeld. De snelheid is ook ruim boven het gemiddelde. De camera heeft een trigger snelheid van 0,5 seconden, wat betekent dat het neemt een foto slechts 0,5 seconden na het waarnemen van beweging. Dit is de tweede snelste trigger-speed camera’s die we onder beoordeeld.

Het heeft ook een boven-gemiddelde hersteltijd. Hersteltijd is de hoeveelheid tijd die het duurt voor de camera, na het nemen van een foto of video, klaar om opnieuw te activeren zijn. De G30 is de hersteltijd van vijf seconden op de vierde plaats in onze line-up.

De camera heeft een bank van infrarood LED’s dat proefpersonen weg ‘s nachts kan verlichten tot 80 voet. Aangezien veel populaire spel dieren zijn nachtdieren, een krachtige infrarood flitser is belangrijk voor een spel camera. Deze camera kan ook time-lapse foto’s op gezette tijden. Dit kan een van de meest handige functies zijn als je gaat naar een groot veld te scouten. Zelfs als de dieren zijn te ver weg om de detectie circuit struikelen, zult u nog steeds een kans om beelden van hen vast te leggen.

Stealth Cam heeft vriendelijke en goed geïnformeerde medewerkers van de klantenservice. We waren in staat om gemakkelijk vertegenwoordigers te bereiken zonder lange wachttijden, en deze vertegenwoordigers had een grondige kennis van de Stealth Cam producten.

De Stealth Cam G30 valt net buiten onze top drie, maar het heeft geen flagrante gebreken. Het is een slim ontworpen, praktische jacht camera.