spel camera – Plotwatcher Pro 2017

In tegenstelling tot de andere spel camera’s die we hebben beoordeeld, is de Dag 6 Outdoor PlotWatcher Pro niet werken door het detecteren van beweging. In plaats daarvan, het is puur een time-lapse spel camera.

Overzicht

U stelt de camera om foto’s eens in de vijf of 10 seconden duren. De foto’s worden opgeslagen in video-formaat. Wanneer u het bestand op Dag 6 van GameFinder software te exporteren, de software doorzoekt de duizenden beelden naar degenen met beweging in hen te vinden. De software condenseert vervolgens de foto met beweging in ze in een korte video.

Het vastleggen van enige time-lapse beelden is een heel andere filosofie van de norm als het gaat om trail nokken, en Dag 6 Outdoors ‘argument, want het is een dwingende één. Omdat conventionele spoor cams alleen foto’s te maken wanneer hun infrarood-detectie circuits beweging detecteren, worden ze beperkt door de duur van hun detectiebereik. In tegenstelling, zal de PlotWatcher Pro een hele veld te kijken. Dit betekent dat u verre dieren op de PlotWatcher Pro vast te leggen dat je niet zou met een conventionele spel camera.

Trail-camera’s hebben vaak een time-lapse-modus op hen, maar vaak de kortste intervallen ze zullen schieten is eens per vijf minuten. In die tijd kan een dier komen en gaan zonder ooit te worden betrapt op camera. De PlotWatcher Pro kan worden ingesteld om een ​​keer te schieten om de vijf seconden, zodat u geen actie te missen.

De PlotWatcher Pro heeft geen infrarood flash-technologie, dus het schiet alleen van zonsopgang tot zonsondergang. Dag redeneren 6 Buiten ‘is dat je niet kan jagen’ s nachts, dus het is onnodig om te scouten tijdens een tijd kun je niet jagen. Plus, als je niet nodig om ‘s nachts foto’s te maken met je spel camera, het ontbreken van een flash bespaart u de batterij en de geheugenkaart opslagruimte.

Er zijn nadelen, echter met de PlotWatcher Pro. Om tijd te besparen tijdens het bekijken van proces en om de ruimte op de SD-geheugenkaart op te slaan, slaat de camera de foto’s naar video-formaat. Dit resulteert in beelden van een lagere kwaliteit dan je krijgt met andere topper camera’s, en wilde dieren kan wazig lijken, vooral als ze meer dan 100 voet weg.

Echter, als een jager, je zult nog steeds in staat zijn om de aard en de grootte van de dieren te identificeren op uw eigendom. Met deze camera kunt u patronen van wilde dieren beweging die u zullen helpen de beste plek om te jagen kiezen te zien.

De PlotWatcher Pro staat voor een geheel ander ras van wildlife camera. Het heeft geen beweging detecteert en het kan niet schieten video ‘s nachts. Toch zal het helpen u te identificeren wanneer en waar de dieren worden weergegeven op uw eigendom, en je zal meer dierlijke activiteit vast te leggen op dan op een traditionele parcours camera.