spaans leren – Web Spaans

Web Spaanse biedt studenten de kans om Spaanse online van universitair afgestudeerden die speciaal zijn opgeleid te leren. Web Spaans is eigendom van de El Sol Spaanse School gevestigd in Lima, Peru, zodat de docenten zijn meer dan voldoende voorbereid om studenten te helpen.

Overzicht

Web Spaans gebruikt eigen materialen die zijn ontworpen voor gebruik in de online leeromgeving. Door het gebruik van Web Spaanse u zal helpen van de jongeren die het risico lopen in Peru omdat ze doneren tien procent van hun winst aan goede doelen.

Helaas Web Spaans is een van de weinige Spaanse taal websites die niet een gratis proefperiode aanbiedt, maar ze gebruiken multimedia, het delen van bestanden, forums, en messaging mogelijkheden om studenten te leren en beheersen van de Spaanse taal .; Web Spaanse bereidt elk van hun eigen materiaal en ze maken goed gebruik van audio en video. Op de school, beweren dat ze te onderwerpen als de actualiteit, geschiedenis en cultuur te dekken. Daarnaast bedekken ze nieuwsartikelen aan de cursussen .; Web Spaanse lijkt echt te doen een geweldige job in het geven studenten de kans om gesproken Spaans te begrijpen. Zij maken gebruik van Skype, podcasts en video’s. Studenten leren met al deze extra media zullen zeker profiteren van deze aanpak .; De docenten van Web Spaanse lijken zeer goed opgeleid om de cursussen te geven. Velen van hen hebben gestudeerd Onderwijs en Taalkunde, en Web Spaanse heeft hun leraren in de materialen die ze hebben ontwikkeld voorbereid.

Voor beter of slechter, lijkt het dat alle docenten zijn afkomstig uit Peru. Voor studenten, kan dit goed zijn, omdat Peru heeft de reputatie voor het feit dat de minst opvallende accent van Latijns-Amerika. Daarom is het een goede keuze van het Latijns-Amerikaans Spaans te leren. Echter, veel studenten in staat zijn om te begrijpen Puerto Ricanen, Mexicanen, Spanjaarden en Argentijnen. Wij betwijfelen dat strikt werken met Peruanen zullen de studenten leiden conversationally vloeiend te zijn .; Omdat de Web Spaanse docenten komen uit allerlei verschillende achtergronden, zouden de studenten zeker in staat zijn om gespecialiseerde soorten van de woordenschat te leren. Bijvoorbeeld, de pagina van online beschikbaar leraren heeft van het hebben leraren die Hotel Administration, Onderwijs, Translation, literatuur en journalistiek gestudeerd.

Daarnaast bieden ze een forum voor de studenten om samen te werken, ervaringen delen en elkaar helpen in hun zoektocht naar Spaans online leren .; Web Spaans is een van de programma’s die een-op-een begeleiding biedt en biedt alle niveaus van begin tot gevorderde. Hun syllabus was zeer goed ingedeeld en studenten in staat zijn om de basis van de taal van het web Spaanse leren service.

Het is duidelijk dat Web Spaans is een goede keuze voor degenen die vanuit de wens om vloeiend te worden in het Spaans. Ze beschikken over een gedegen curriculum, worden met behulp van technologie, en hebben goed opgeleide leraren.

We vragen zich af of ze het aanbieden van een voldoende hoeveelheid van extra materialen en we hopen dat ze zullen meer van hun eigen materialen beschikbaar, zodat we ze beter kunnen evalueren, maar Web Spaans is een vrij goede optie om Spaans te leren online.