spaans leren software – Instant Immersion Spanish 2017

De Spaans leren software Instant Immersion TalkNow richt zich op de fundamenten van de Spaanse woordenschat. De lessen richten zich op onderwerpen als voeding, kleuren, uitdrukkingen, het lichaam, getallen, tijd en winkelen. Elke sectie, ongeacht onderwerp, is verdeeld in vijf delen: woord praktijk, spreken de praktijk gemakkelijk spel, hard spel en af ​​te drukken foto woordenboek. De afdruk beeldwoordenboek is minder van een les en meer van een studiegids. Het maakt gebruik van dezelfde beelden in de lessen om u te helpen studeren in je vrije tijd.

Overzicht

TalkNow leert vooral in de richting van een auditieve leerstijl met downloadbare mp3’s van vocab woorden en uitspraak oefeningen. Echter, de audio kwaliteit van de virtuele gidsen is slecht en korrelig. Gelukkig, de kwaliteit afspelen van je eigen Spaanse pogingen is veel beter. Er is geen nauwkeurigheid meter in de sprekende secties, dus je moet je pogingen vergelijken met native-speaker opnames van het programma op uw eigen.

Spreken praktijk in dit programma is boeiend en nuttig. Dit gedeelte begint met een lijst van vier, acht of 10 gerandomiseerde woordenschat woorden. Er zijn twee opname-opties beschikbaar, afhankelijk van hoe zeker je je voelt in je vocab vaardigheden. U kunt ervoor kiezen om het woord te horen alvorens te herhalen in een microfoon of gewoon het woord in verband met de foto spreken.

Dit programma heeft geen video-introducties of lessen. Echter, TalkNow leert je om woorden met afbeeldingen associëren en heeft verschillende interactieve spelletjes te helpen stollen de woordenschat je geleerd. Dit programma heeft een eenvoudig spel, hard spel en bonus getimede games. Elk van deze oefeningen opnieuw de woordenschat woorden die je beoordeeld door de lessen, en alle drie gebruik van een flashcard formaat dat u nodig heeft om het gesproken Spaanse woord overeenkomen met de bijbehorende afbeelding.

Terwijl het programma een app of online lessen heeft, kun je mp3’s downloaden van de software op de telefoon of MP3-speler als u wilt de woordenschat je geleerd te herzien. De MP3-bestanden downloaden snel, want een ieder slechts één Spaanse woordenschat woord bevat.

TalkNow is een effectief programma als je wilt eenvoudige vocab voor een vakantie of basische communicatie onthouden. U zult niet helemaal vloeiend tegen het einde van de cursus met dit programma alleen te zijn, maar het paren goed met lessen of andere programma’s die context zwaarder toe te voegen en zich richten op de grammatica en onderdelen van meningsuiting.