reformwinkels – Burman’s Natural Foods

Burman’s Natural Foods is een voorbeeld van online reformwinkels buigt over achteruit om klanten een enorme hoeveelheid informatie over de gezondheid te geven. Naast feiten verpakt artikelen, die zij noemen tijdschriften, gezondheid rekenmachines en gezondheid evaluatie-instrumenten worden hier aangeboden. Je kunt vinden wat je body mass index (BMI) is en neem de General Risk Assessment-test. Andere unieke kenmerken zijn

product Selectie

opvallende kenmerken

Ook al zijn er veel producten die door deze online health food winkel, ze misten belangrijke speciale items zoals rauwe en koosjere producten, evenals ingeblikte goederen. Echter, in de glutenvrije arena, kun je in één oogopslag alle merken en producten die gluten-vrij zijn. Ze nemen de taart op deze speciale categorie. U vindt er ook een heleboel cosmetica, huis waren, en aanvullingen op uw behoeften.

Het referentiemateriaal voor klanten met betrekking tot recepten, tijdschriften en gezondheid calculators zijn gemakkelijk navigeerbaar vanaf de homepage. Winkelen voor gezond voedsel op deze site duurt een beetje doorlezen. Er zijn maar weinig foto’s en producten getoond in een lijst, dus soms moet je de naam, niet alleen het logo te herkennen om te komen waar je nodig hebt om te gaan. Als een artikel in de aanbieding, die vele items op deze site, is de verkoopprijs in rood aangegeven naast de normale prijs, waardoor het gemakkelijk te vergelijken maakt. Als u op zoek bent naar de beste deal op “meel”, helaas is er geen optie om de lijsten sorteren op prijs. Sommige producten, maar niet alle, vertoning voeding feiten, maar in paragraaf vorm plaats van te kijken als een beeld van de achterkant van het etiket van een product.

Burman’s Natural Foods heeft een gemiddelde reguliere geprijsde goederen prijs. Echter, op deze site, de verkoop zijn er in overvloed op elke hoek, zodat de besparingen beginnen met het surfen op het immense kortingen. En vergeet niet over het Rewards Program. Op elke in aanmerking komende aankoop die je maakt, zul je een punt voor elke dollar die u besteedt (exclusief BTW) te ontvangen. Voor elke 125 punten die u ontvangt, zul je $ 5.00 credit worden toegekend aan een toekomstige aankoop in onze winkel. Ook kunt u uitprinten e-coupons voor $ 1 of meer af van de geselecteerde producten voor nog meer besparingen.

Burman’s Natural Foods accepteert de belangrijkste credit cards, maar accepteert geen cheques of postwissels te specificeren. S nachts de scheepvaart kan worden gemaakt op speciaal verzoek. Als u nodig heeft om uw zending te traceren, te verwijzen naar uw ordernummer op uw bestelling ontvangen en neem contact op Burman’s.

Makkelijk te gebruiken

U kunt contact opnemen Burman’s Natural Foods via telefoon of e-mail. Echter, moet u zeker over uw aankoop. Helaas, de winst slechts behandeld door het geven van je op te slaan krediet, plus zijn er geen beoordelingen van klanten te helpen in uw selectie. Als je kijkt naar deze recepten, maar deze recensent is er zeker van dat u zal helpen items selecteren om iets lekkers en nieuwe te maken.

Het vinden van je weg door Burman’s Natural Foods homepage lijkt alsof het navigeren van uw arts hersenen – er is zo veel informatie over gezondheid, risicoberekening, hulpmiddelen en tips om een ​​nog gezonder je wordt. Dit is een van de online reformwinkels we beoordeeld dat heeft vele producten met gluten-vrij is haar gerichte specialiteit. Verkoop na verkoop houdt meer geld in je zak. Maar vergeet niet om te winkelen met vertrouwen, want dat punt het aankomen op uw deur is van jou te houden of alleen ingewisseld voor krediet .; Zorg ervoor dat u meer online health food op onze top-rated site, Natural Grocers.

Concurrerende prijzen

Betaling / Het verschepen Opties

Klantenondersteuning

Overzicht