ontharing systemen – Veet, 2017

De Veet Infini’Silk maakt gebruik van technologie in dienst gepulseerd licht om je lichaam haarzakjes te bereiken en het verminderen of stoppen van de groei van lichaamshaar. Blijvende resultaten beginnen te zien na vier tot vijf weken met behulp van deze IPL ontharing systeem.

Deze permanente ontharing inrichting een handgreep ontworpen voor een comfortabele grip en een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals een huidsensor en behandelingslichtbron binnenkant van een verzonken oppervlak. Het beschikt ook over vijf aanpasbare instellingen, zodat u de juiste keuze voor uw huid kunt vinden. Het toestel heeft lampjes aan de zijkant die knipperen wanneer het klaar is voor gebruik. Een veiligheidsvoorziening voorkomt dat u per ongeluk de trekker deprimerend.

lang snoer van het apparaat geeft je lang genoeg om het goed te behandelen. Het apparaat werkt door te richten op de pigmentatie in de follikel van elk haar, dat de follikel een slapende fase ingaat en vallen uit spoedig daarna veroorzaakt. Het tempo en de omvang van haar verlies is afhankelijk van elk individu, maar een merkbaar verschil moeten verschijnen volgende vier of vijf behandelingen. Echter, deze ontharing systeem niet werken voor mensen met een donkere tans of huidskleur. Je kunt het gebruiken op de rug, borst, oksels, armen, benen en bikinilijn, en het is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Omdat deze vorm van ontharing systeem werkt door het aantasten van de haarzakjes, moet je eerst scheren zodat de lichtpuls het gebied kan bereiken. Bij het aanzetten van het apparaat, het stelt zich automatisch aan de eerste van de vijf instellingen. U kunt dan stijgen de instellingen tot u de een die werkt voor u te vinden.

Deze snelle en pijnloze manier van ontharen bespaart u tijd en de kosten van afspraken met een professional. Na in eerste instantie gebruik van de ontharing lichaam systeem, je gebruikt het slechts om de twee weken daarna om resultaten te handhaven. U kunt blijven scheren tussen de behandelingen als haargroei is zwaarder dan je wilt, en je moet eerst scheren elke keer dat u het apparaat te gebruiken. Het licht cartridge met dit systeem duurt ongeveer 5000 peulvruchten en is vervangbaar.

De Veet Infini’Silk is een permanente ontharing systeem dat lichaamshaar groei vermindert van het gemak van uw huis. Na de eerste behandeling, hoeft u alleen gebruik maken van het apparaat om de twee weken voor het onderhoud.