ontharing systemen – Remington, 2017

De Remington i-LIGHT Pro Hair Removal System is een zachte manier om lichaamshaar te verwijderen. effecten Dit apparaat maanden duren totdat hergroei optreedt. Een comfortabele grip en lang snoer laat zowel vrouwen als mannen verwijderen van ongewenste haren met behulp van pulsen van intens licht geproduceerd door een xenon lamp. Er is geen rommel bij het proces, en het gebruik van dit licht technologie op de haarfollikels kan vertragen hergroei maanden of elimineren.

Dit FDA goedgekeurde ontharing apparaat is compact en wordt geleverd met een basis en een elektrisch snoer. Het zendt flitsen van intens licht met minder dan twee seconden tussen flitsen. De lamp die wordt geleverd met het apparaat is goed voor 1.500 knippert. Dat is voldoende om procedures ontharing 2-3 maal doen op het lichaam, waarbij de onderbenen, onder de armen en langs de bikinilijn omvat. Terwijl de resultaten variëren tussen verschillende personen, de gemiddelde vermindering van haar bijna 48 procent na gebruik van dit systeem voor een periode van zes maanden.

De intense pulsed light ontharing werkt door het aantasten van de melanine in de haarzakjes, het vertragen van de haargroei. Getroffen haren uitvallen, het vertragen en het opheffen van haar hergroei. Haar dat regrows lichter van kleur en een fijnere structuur. Een ingebouwde sensor in het apparaat detecteert huidskleur, en het apparaat werkt niet op een donkere huidskleur. Je zou willen om te controleren of het voor u werkt alvorens te overwegen één.

Het heeft lichten dat de energie aan te geven en is vastgesteld op het laagste niveau wanneer u de ontharing systeem. Hoe hoger het energieniveau kiest u door op de knop om naar een hoger nummer, hoe effectiever het verwijderen van ongewenste haargroei. Echter, kiest u het niveau dat het meest comfortabel is voor u. Het heeft ook een cool-down licht dat het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als deze oververhit raakt. Dit ontharing apparaat is niet voor gebruik op het gezicht of de hals.

De Remington i-LIGHT Pro Hair Removal systeem laat je permanente ontharing thuis met intense lichtpulsen. Zowel vrouwen als mannen kunnen het handheld-apparaat gebruiken om lichaamshaar te verwijderen, maar dit ontharing apparaat werkt niet met een donkere huidskleur.