mp3 editing software – Sound Forge Audio Studio

De digitale audiobewerking markt heeft een breed scala aan producten op de schappen. Een belangrijke reden hiervoor is dat er een grote verscheidenheid van audiobewerking liefhebbers, allemaal op zoek naar een favoriet product. Sony’s Sound Forge Audio Studio is een waardige kandidaat voor deze personen en is onze goedkeuring winnen MP3 editing programma. Sony heeft een geslaagde poging om uit te reiken naar deze gebruikers, zijn ze professionele DJ’s, ernstige muziek liefhebbers of die gewoon op zoek naar één of ander talent toe te voegen aan hun geliefde muziek collectie gemaakt.

Kenmerken

Sound Forge Audio Studio is een onderdeel van de Sony Sound Forge productlijn die al lange tijd bekend om zijn krachtige en functioneel. Sound Forge Audio Studio draagt ​​de naam familie goed, het leveren van een krachtige set van functies dat uw huis kan veranderen in werking opnamestudio. Hoewel het de duurste van alle producten die wij onderzocht, kan veel gebruikers vinden het zal geld goed besteed.

Sound Forge Audio Studio brengt alle van de fundamentele functies voor het bewerken van de tafel. Daarnaast kunnen gebruikers gaan de extra mijl: het opnemen van live instrumenten en zang, zang verwijderen uit tracks op tijd voor de volgende karaoke partij, en zelfs bestandstypen converteren.

Ondanks al deze functionaliteit is het programma zeer makkelijk te gebruiken. U hoeft niet naar een audio-ingenieur te zijn om te gaan werken produceren van speciale effecten, het herstellen van slechte kwaliteit audio of het opnemen van tracks. De interface is eenvoudig te gebruiken en de meeste van de functionaliteit is toegankelijk met een enkele knop klikken.

Krachtige functies zijn wat ingesteld Sound Forge Audio Studio onderscheidt van de massa. Editing, opname, delen en toepassen van speciale effecten maken gemakkelijk werk van audio processing. Deze functies zijn krachtig genoeg om uw huis te zetten in een opnamestudio en zal waarschijnlijk professionals voldoen aan zelfs. Maar goed nieuws voor rookies – deze zelfde functies zijn eenvoudig te gebruiken.

Het grootste deel van de editing effecten kunnen worden beheerd door een eenvoudige drag-and-drop. Een grafische golfvorm maakt het gemakkelijk om delen van een bestand te isoleren. Gebruiker hoeft niet bang om te experimenteren te zijn omdat het programma ondersteunt een onbeperkt aantal redo en ongedaan te maken.

effecten

Een Vocal Eraser plugin zal helpen om het programma de ster van uw volgende partij. Hiermee kunt u uw eigen karaoke tracks te creëren. Voeg andere speciale effecten en uw vrienden zullen denken dat je een professionele DJ ingehuurd.

Het opnemen van audio is in een handomdraai en vereist alleen het gebruik van een microfoon of een ander opnameapparaat. In aanvulling op de opname te leven, zal Sound Forge Audio Studio ook cd’s, cassettes en zelfs vinyl platen om te zetten in een digitaal formaat. Opnames kunnen worden gehoord in realtime, en de drag-and-drop-functionaliteit maakt realtime te bewerken in een handomdraai.

Ondersteuning voor video bestaat ook. Zowel audio als video-bestanden kunnen eenvoudig worden omgezet naar web-formaten, zodat diegenen die geïnteresseerd zijn in het creëren van streaming media en podcasts zal alle tools die ze nodig hebben.

Branden van cd’s is ook een van de mogelijkheden Sound Forge Audio Studio’s. Zoals zo veel van de functies die we onderzocht, branden is een eenvoudig en duidelijk proces, hetzij door track of door hele disc.

Sound Forge Audio Studio bevat ook een audio enhancer plugin, waarvan er vijf processen die uw audio-bestanden kunnen verhogen om de kwaliteit uit te zenden combineert.

Kopers van Sound Forge Audio Studio zal worden begroet door meer dan 30 professionele-level special effects. Inbegrepen zijn amplitudemodulatie, chorus, flens, delay, reverb en stotteren. Ook inbegrepen is een exclusieve collectie van 1001 special effects.

file Formats

Gebruikers kunnen een moeilijke tijd kiezen tussen het ras of de combinatie van effecten beschikbaar te hebben, maar ze zullen niet hebben een moeilijke tijd de toepassing ervan. Het programma ondersteunt volledige drag-and-drop functionaliteit voor de meeste effecten. Drop een werking als een deel van het bestand en hoort direct resultaat.

Een equalizer is ook geluid stabiliseren volgens de voorkeuren. Normalisatie aanpassen voor het variëren geluidsvolume is ook beschikbaar.

Help en ondersteuning

Sound Forge Audio Studio ondersteunt de meeste populaire audio- en video-bestandsformaten, waaronder MP3, WMA en WAV. Het programma zal ook bestanden te converteren naar andere formaten, een populaire functie met die op zoek zijn naar hun nieuwe mixes te exporteren naar draagbare afluisterapparatuur of naar het web.

Sound Forge Audio Studio’s ingebouwde Help-inhoud is gemakkelijk te bereiken en te gebruiken. Topics kunnen worden genavigeerd via een traditionele navigatievenster of gezocht met behulp van trefwoorden.

Een van de meest indrukwekkende hulp functies die we onderzocht was de tutorials beschikbaar voor dit programma. “Show Me How” tutorials begeleiden gebruikers door middel van een groot deel van de functionaliteit van het product. Een druk op de knop geeft een lijst van onderwerpen, en illustratieve gidsen wijzen op de details.

Sony’s Sound Forge Audio Studio biedt voor ieder wat wils. Het is moeilijk om niet onder de indruk van de functionaliteit biedt het programma te zijn. Bovendien is het makkelijk genoeg om te gebruiken voor beginners en krachtig genoeg voor creatieve muziek-mixers. Of het doel is om te bewerken en mixen van muziek, vastleggen en opnemen of delen met de wereld, Sound Forge Audio Studio is het waard om te worden beschouwd als de beste van de MP3-editing software producten die we beoordeeld.

Overzicht

Zorg ervoor dat u lees dan onze reviews van andere top-ranked MP3 editing software pakketten om u te helpen die het best voldoet aan uw individuele behoeften te kiezen.