mp3 editing software – Akram Audio Editor

Akram Audio Editor door Akram Software bevat een aantal standaard (evenals een paar unieke) functies in een eenvoudig te gebruiken pakket. Het is een programma voor het bewerken en probeert niet om iets anders te zijn. Audiobewerking, opname en diverse bewerkingseffecten beschikbaar. Het is een slimme keuze voor mensen op zoek naar een programma dan richt zich vooral op de basis – en behandelt hen zeer goed.

Kenmerken

Zorg ervoor om te lezen dat al onze beoordelingen van MP3-editing software, waaronder een aantal van onze top gerangschikt producten zoals Sound Forge Audio Studio, Audio Editor Pro en anderen.

Net als een aantal andere MP3-editing producten die wij beoordeeld, Akram Audio Editor is echt een multifunctionele toepassing voor het bewerken. De meeste van de standaard functionaliteit van MP3 editing software is hier, en een verscheidenheid aan bestandsformaten worden ook ondersteund.

Een grafische weergave van de audio golfvorm wordt gebruikt om te manipuleren en audiobestanden. In feite Akram Audio Editor gebruikersinterface wordt gedreven door vele grafische elementen. Een selectie tool is beschikbaar voor eenvoudig werk te maken van het isoleren van zelfs de kleinste delen van een audiobestand.

Akram Audio Editor is puur een editing tool. Bij gebrek aan een paar van de extra’s die we gevonden in een aantal van de andere programma’s beoordeeld we, met inbegrip van het bewerken van tag-informatie en CD rippen. Het programma ondersteunt audio-opname van microfoons of andere invoerapparaten, evenals het afspelen van het bestand.

Akram Audio Editor biedt een verscheidenheid van de meest populaire bewerking effecten. Onder deze zijn te versterken, delay, equalizer, normaliseren, reverb en achteruit. Deze effecten zijn gemakkelijk aan te brengen via de menu-opties. Verschillende filters zijn beschikbaar.

effecten

Akram Audio Editor ondersteunt de meest populaire audio-bestandsformaten, waaronder MP3, WAV, WMA, OGG, MPEG en AVI. Er is echter geen middelen als programma deze bestandstypen converteren van het ene naar het andere.

De primaire middel voor het verkrijgen van hulp is een embedded-functie, met een lijst van onderwerpen die kunnen worden doorbladerd of gezocht. Dekking van de thema’s is lichter dan we zouden willen, maar heeft te pakken basisfunctionaliteit. De website van het product bevat een support pagina die gebruikers aanmoedigt om vragen via e-mail in te dienen. Er is ook een online formulier om vragen voor te leggen.

Akram Audio Editor combineert een verscheidenheid aan functies met een interface die is makkelijk te gebruiken. Er is genoeg eenvoud hier om gebruikers nieuw voor audiobewerking, en een robuust genoeg functies voor gebruikers die een beetje meer ervaring te voldoen.

file Formats

Help en ondersteuning

Overzicht