MP3 Converter software – Tunebite

Tunebite verkoopt zichzelf als MP3 Converter software, maar het heeft veel meer te bieden. Afgezien van de gladde, kleine maar boeiende-interface, maar heeft ook mogelijkheden voor het organiseren van uw muziek op basis van een verscheidenheid van formaten, een brandende motor, functies waarmee het opnemen van streaming audio en video online, en nog veel meer. De MP3-converter component is zelf de moeite waard de prijs van de software, en werkt opvallend goed in het ontsluiten van uw audio-bestanden af ​​te spelen op zowat elk apparaat. Of u nu het omzetten van of naar het MP3-formaat, Audials Tunebite is een van de beste MP3-converters, en een van de beste in de wereld.

conversie Features

Binnen Tunebite’s panel opties, onder DRM, deze MP3 Converter software biedt de mogelijkheid om uw geluidskaart te scannen op HSD: snelle dubben. Zonder het uitvoeren van die test, zult u niet in staat zijn om optimaal te profiteren van het vermogen van Tunebite om een ​​grote hoeveelheid van de slots te gebruiken op uw geluidskaart die het mogelijk maakt het omzetten van meerdere bestanden tegelijkertijd te nemen; Ook kan de conversie door het bestand te gaan sneller (tot 54 maal sneller).

Bij een conversie plaatsvindt, in termen van leken, de omzetter, in zekere zin opnieuw registreert het nummer en voert dan in een ander formaat. High-Speed ​​Dubbing stelt dat “de opname” de snelheid te verhogen, afhankelijk van de potentiële een geluidskaart. Deze innovatieve re-opname-proces maakt ook het hele proces volledig legaal, omdat je geen enkele bescherming te breken. Deze kopieën kunnen vervolgens worden omgezet in een aantal formaten en gebruikt als juridisch enige prive-gebruik-exemplaren.

Tunebite biedt een verscheidenheid aan conversie formaten: FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WMA, en WMA Pro. Na het selecteren van een formaat waarmee u bestanden te converteren, kunt u vervolgens de kwaliteit van het bestand. U kunt kiezen uit een vooraf ingestelde configuratie, of gebruik maken van de flexibele controles om elk detail te geven, van bitrate en sample rate van de audiokanalen.

In het geval u de wens om bestanden te converteren naar MP3’s, zullen Tunebite automatisch downloaden van de LAME-converter, tenzij je al hebt-een leuke feature die omzeilt hoeft te surfen op het internet.

Na het omzetten, Tunebite draagt ​​de ID3-tags reeds in het oorspronkelijke bestand. Dat betekent dat je niet hoeft te alle velden opnieuw te bevolken met de artiest, nummer, nummer, enz. In feite, als de ID3-tags onvolledig zijn, Tunebite kunt het nummer op te sporen en het gebruik van het internet in de lege plekken op te vullen specificeren (van Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de ID3-tag-editor voor het invoeren van de info zelf). De informatie die u kunt koppelen aan elk nummer onder meer de naam van de track, artiest, nummer, album, album art en zelfs de teksten.

Extra functies

Afgezien van de audio-conversie proces, is Tunebite ook uitgerust om u te helpen en opnemen muziekbestanden. De ingebouwde recorder kan worden gebruikt om nummers van websites op te nemen. U kunt zelfs het geluid van video-bestanden uit te pakken, zodat u kunt uw eigen soundtrack maken of strip het nummer van een muziek video op YouTube.

Een andere unieke extra functie van Tunebite is het hulpprogramma voor het converteren van audio boeken naar MP3 en andere formaten. U kunt zelfs gebruik maken van de virtuele cd-station om audio boeken te verbranden.

Een laatste hulpmiddel het vermelden waard is de geïntegreerde ringtone editor. U kunt uw favoriete liedje te nemen en kiezen voor het beste deel, trim het naar beneden tot een geschikte lengte, en converteren naar een formaat dat uw mobiele telefoon kunt gebruiken voor een ringtone.

Tunebite implementeert een futuristische, slanke, black-metal vormgegeven interface die geschikt zou zien in een science fiction film. Dat gezegd hebbende, de interface nog steeds geschikt is voor de huidige generatie, niet op zijn plaats of gedwongen lijkt. Sommige programma’s die kiezen voor de “futuristische” look negeren delen van inhoud en bruikbaarheid in het voordeel van de esthetiek. Tunebite niet.

Meer dan alleen uiterlijk, de user interface is ook zeer bruikbaar, en logisch georganiseerd met tabbladen en dropdown menu’s. De opties zijn gemakkelijk bereikbaar, en de conversie proces is makkelijk te volgen. De interface is voorzien van de converter controles en opties op de linkerkant, met de Tunebite media player aan de rechterkant.

Het standaard venster neemt slechts ongeveer een kwart van het scherm, maar het venster kan worden gemaximaliseerd om te profiteren van het scherm onroerend goed te nemen, hoewel het een behoorlijke hoeveelheid lege ruimte aan beide zijden van het paneel inhoud zal verlaten.

Interface

De help-sectie was nauwelijks ooit geraadpleegd bij het gebruik van deze MP3 Converter software, die is een groot teken. De meeste doelstellingen zijn zeer eenvoudig te realiseren met een straight-forward methoden, in tegenstelling tot een heleboel programma’s die vele functies diep begraven in het programma, waardoor Help om een ​​frequente bron geworden.

We hebben nooit ondervonden bevriest of crasht, ook niet, hoewel de streaming audio en video-capturing functie stuitte op complicaties, schijnbaar zonder reden.

Makkelijk te gebruiken

De Tunebite website bevat een grote hoeveelheid nuttige informatie, van een verklarende woordenlijst naar een pagina met veelgestelde vragen aan een gebruiker forum voor meer hulp. Geen telefoonnummer bestaat voor persoonlijke hulp, maar ze bieden een e-mailsysteem voor hulp.

Hoewel deze MP3 Converter software de enorme hoeveelheid van de lay-out aanpassen of extra functies van een aantal van de andere programma’s niet bieden, de behandeling van audiobestand conversie is nog steeds een van de leiders in de markt. De software is krachtig, bruikbaar, en werkt snel. Met de juiste combinatie van geavanceerde functies en de kwaliteit van de resultaten, Tunebite is een van de beste MP3-converter software.

Ondersteuning

Overzicht