movie download – FreeMoviesAccess

Deze service biedt een programma voor toegang tot een peer-to-peer (P2P) file-sharing netwerk. Hoewel het delen van bestanden legaal is, het delen van bestanden die inbreuk maakt op het auteursrecht is illegaal. Populaire muziek, films, games en software zijn vaak beschermd door het auteursrecht.

Gevaren van Peer-to-Peer File Sharing

kwaadaardige inhoud

P2P netwerken maakt het mogelijk computers direct met elkaar te communiceren en bestanden delen. Vaak gedeeld downloads bevatten gevaarlijke virussen, spyware of verkeerd materiaal. U kunt spyware die al uw internet gewoonten heeft betrekking op de betrokken partijen te downloaden. Bovendien, aangezien P2P niet wordt bewaakt, kunt u denkt dat u een nieuwe release, populaire film gedownload, maar u een illegale pornografische video, die opzettelijk verkeerd benoemd ontvangen. Bovendien, met behulp van een P2P-dienst, kunt u toegang tot uw harde schijf en al uw bestanden aan iedereen in het netwerk. Voor meer informatie zie, P2P Networking – Kids weten! Doe mama en papa?

Criminal liabilty

Er zijn tal van wetten op het auteursrecht die muziek, films, games, software, geschreven materiaal en zelfs opgenomen publieke optredens te beschermen. Als de selectie en de kosten van films of muziek op een website te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk, wat betekent dat de kunstenaars geen compensatie ontvangen voor hun werk. In de afgelopen jaren, zijn er duizenden van juridische acties tegen niet alleen het delen van bestanden bedrijven, maar ook individuele gebruikers geweest.

Meer informatie over illegale Bestandsdeling

Auteurswet betrekking tot Peer-to-peer-netwerken

http://www.copyright.gov/help/faq/faq-digital.html#p2p

http://www.copyright.gov/docs/regstat090903.html

NET Act, Wijziging van de titels 17 en 18 van de United States Code

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/bdquery/z?d105:HR02265:@@@L

Deze wet wijzigt de oorspronkelijke code om een ​​betere bescherming van auteursrechtelijke bescherming met inbegrip van strafrechtelijke vervolging, zelfs wanneer er geen monetaire of commercieel gewin wordt betrokken te bieden.