monster inspiratie bass hoofdtelefoon – Monster Inspiration 2017

Het belangrijkste probleem met de Inspiration hoofdtelefoon is dat Monster niet de technische specificaties heeft vrij te geven. Typisch, zoeken we naar een lage minimum frequentierespons, een grote bestuurder en een hoge gevoeligheid bij de beste koptelefoon voor bas, omdat deze functies verbeteren van de bas en kunt u op een hoog volume te luisteren. Helaas, zonder dat de harde cijfers over deze specs, is het moeilijk om deze hoofdtelefoon objectief te vergelijken met andere eenheden. De Inspirations hebben een noise cancellation functie, die de neiging heeft om de bas zwaar te houden, maar voorkomt dat een natuurlijke, goed gebalanceerd geluid.

Overzicht

Zoals andere hoofdtelefoon met goede bas, de inspiratie hebben inline controles en een microfoon, die allemaal Apple compatibel. Aangezien deze hoofdtelefoon voorzien van een actieve noise-cancelling-functie, die zij nodig hebben twee extra AAA-batterijen. Het is leuk om pompende bas in een rustige omgeving om te luisteren, maar de accu’s maken de hoofdtelefoon zwaarder. De Inspirations niet de batterijen nodig om te spelen, alleen voor ruisonderdrukking. Deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een draagkoffer net als de beste bas hoofdtelefoon, wat geweldig is.

De Monster Inspiration koptelefoon wordt geleverd in drie kleuren en beschikken over een extra verwisselbare hoofdband voor extra maatwerk. Hoewel Monster niet gewicht te geven, deze hoofdtelefoon voel me een beetje aan de zware kant. Standaard audio-aansluitingen en meerdere kabels zijn handig, en deze stevige bas hoofdtelefoon hoeft te vouwen voor op reis.

Monster biedt een garantie van een jaar voor de Inspirations. U kunt contact opnemen met Monster per telefoon of e-mail, maar er is geen live chat-functie op de website. Echter, hebt u toegang tot veelgestelde vragen en downloadbaar materiaal online te helpen aanpakken van uw vragen en behoeften. Tijdens ons onderzoek, vertegenwoordigers Monster snel reageren, maar niet altijd nuttige informatie. Over het algemeen, de klant ondersteuning door Monster is bevredigend.

Deze bass hoofdtelefoon is zwaar op de bas, maar ze missen vele andere belangrijke kenmerken. De functie ruisonderdrukking is leuk, maar het is geen compensatie voor de tekortkomingen van de algehele geluidskwaliteit. Hoewel ze hebben een uitstekende bediening en aangepaste functies, de Inspiration hoofdtelefoon derven andere hoofdtelefoon met een goede bas.