moederschap kledingwinkels – Losgeknoopt Contemporary Maternity

Losgeknoopt Contemporary Maternity heeft een rocker mentaliteit (de muziek verstrekkingen) en straalt celeb stijl. Uit de grafische rockster tees naar de “getatoeëerd” onsies en shirts voor de kleintjes, het moederschap winkel ‘s producten hebben een edgy uitstraling die perfect definieert de rockin’ mama.

Overzicht

Een van de nadelen die we tegenkwamen was dat veel items leek niet op voorraad die kan vertalen naar de site niet wordt regelmatig bijgewerkt.

Losgeknoopt Contemporary Maternity’s instrumenten bestaan ​​uit een personal shopper via een 800-nummer, een verlanglijstje en een aantal informatieve koppelingen. De site van de community features bestaan ​​uit een nieuwsbrief en een blog.

De site heeft een schoon, eigentijds ontwerp, waardoor de schattige logo steken als een zere duim. De scrapbooky lettertype is echt niet zeggen: “hedendaagse”. Losgeknoopt Contemporary Maternity ook niet de wijze van betaling geaccepteerd te specificeren. Als je door het betalingsproces, wordt u gevraagd om uw credit card in te voeren, maar er is niet een bedrijf van geaccepteerde kaarten. Uiteindelijk vonden we een paar voorbeelden als we klikte op de verklaring knop voor de Card Verification Code. De pop-up box toonde Visa, MasterCard en American Express-kaarten, dus we gaan ervan uit dat zijn de enige kaarten van de site zal accepteren.

Losgeknoopt Contemporary Maternity de klantenservice inclusief e-mail ondersteuning, FAQ’s, meerdere telefoonnummers, een online formulier en een zoekfunctie. De site heeft online order tracking en gratis verzending op de binnenlandse bestellingen boven $ 100. Losgeknoopt heeft ook een baksteen en mortel te slaan in Englewood, New Jersey.

Kortom we hielden echt van de producten op Losgeknoopte Contemporary moederschap ‘s online moederschap winkel. We waren vooral gecharmeerd van het T-shirt Chic waar alle van de rockgroep grafische tees zijn gevestigd. Deze plaats is de enige die we vonden dat dit soort t-shirts uitgevoerd. We zouden graag zien dat de geaccepteerde credit cards meer duidelijk vermeld. We waren een beetje verbaasd op zoek naar de gemeenschap functies, zodat ontbreekt. Een trendy locatie als deze, zonder een aanwezigheid op elk sociaal netwerk is moeilijk te geloven. Lees onze recensies van de top-ranked sites Due Maternity, Motherhood Maternity en Isabella Oliver volledig uitgeruste moederschap winkels.