moederschap kledingwinkels – Een Erwt in de Peul

Een Erwt in de Peul, voorheen bekend als Mimi Maternity, is een zwangerschaps-winkel onder de paraplu van Destination Maternity. Een Pea in de Pod draagt ​​erkend designer merken ten opzichte van Motherhood Maternity die zijn eigen handelsmerk van moederschap kleding en producten draagt ​​bij budget-vriendelijke prijzen. Beide sites zijn voorzien van de Secret Fit Belly ™ bodems.

Overzicht

Een Erwt in de Peul voert merken als Nicole Richie, Ed Hardy, 7 For All Mankind, Citizens of Humanity en True Religion. Ze beschikken over een breed scala aan stijlen en producten, waaronder items voor de baby en verpleging mama’s, evenals een selectie van kussens om te helpen aanstaande moeders om meer comfortabel slapen. De prijszetting is steiler bij A Pea in de Pod dan haar zus op te slaan, Motherhood Maternity.

enkele gereedschappen van de site bestaat uit artikelen en tips en de gemeenschap element is beperkt tot een maandelijkse nieuwsbrief per e-mail.

Een Erwt in de site van de Peul is schoon, goed georganiseerd en intuïtief en de beelden zijn scherp en professioneel. We waren teleurgesteld dat er niet een snel overzicht optie om de details van een product te zien zonder het verlaten van de categorie pagina. Het is een beetje lastig te hebben om de hele weg te gaan naar het product detail pagina wanneer u surft.

De site biedt hulp en ondersteuning via een online formulier, e-mail, FAQ’s, meerdere telefoonnummers en online order tracking. Ze hebben ook een brick-and-mortar winkels in heel de Verenigde Staten.

Een Pea in de Pod is een luxe boutique-stijl moederschap store zowel online als in het winkelcentrum. Hun branded lijn van kleding wordt gedragen in high-end warenhuizen, dus als de kosten is niet uw hoogste prioriteit en de nieuwste designer jeans zijn, is dit een uitstekende locatie om te winkelen. Voor moederschap winkels met meer te bieden, vergeet niet te stoppen door onze reviews van de top gerangschikt Due Maternity en Isabella Oliver.