moederschap kledingwinkels – Belly Dance Moederschap

Belly Dance moederschap en haar twee zuster sites, Belly Dance Baby en NOM zijn op een zoektocht naar de hippe moeder en baby outfit vanaf de conceptie tot de levering en daarbuiten. Belly Dance moederschap heeft een stijlvolle, hippe kleding voor moeders-to-be, terwijl NOM jurken en maakt indruk aanstaande celebs (en u). Belly Dance baby heeft trendy, comfortabele spullen voor baby’s en peuters.

Overzicht

Belly Dance moederschap winkel draagt ​​topmerken zoals Juicy Couture, Japanse Weekend, Olian, Maternal-Amerika en hun eigen kledinglijn, NOM. Ze beschikken ook over huid- en haarverzorgingsproducten gericht op de behandeling van de speciale behoeften van een zwangere en / of zogende moeder. Het geschenk sectie bevat sieraden, boeken, muziek, bandjes en vervoerders, verpleging covers, bakken en luiertassen.

De community-features van Belly Dance moederschap onder meer een blog, een per e-mail nieuwsbrief en een aanwezigheid op zowel Twitter en Facebook om je te helpen verbinden met andere moeders te zijn. De nominale tools op de site zijn onder een geschenk register en een aantal informatieve koppelingen. De mode tips en trends bevinden zich op de blog.

De sites zijn zeer eenvoudig te gebruiken en delen allemaal dezelfde winkelwagentje dus het is een simpel ding om te winkelen in alle drie de winkels, maar alleen te maken hebben met een kassa. Het ontwerp en de lay-out is redelijk schoon en modern zonder veel afleidende doodads en kleuren. De enige echte klacht die we hadden was dat de home page is vrij veel tekst en omslachtig.

Belly Dance moederschap winkel biedt hulp en ondersteuning via e-mail, FAQ’s, diverse telefoonnummers en dimensionering pagina’s. Met ingang van dit schrijven, ze hebben ook brick-and-mortar winkels in New York en Illinois.

Over het algemeen, Belly Dance moederschap is een geweldige moederschap winkel site biedt een breed assortiment van trendy, stijlvolle kleding. Het is zeer vergelijkbaar in zijn assortiment en de prijsstelling Pickles & Ice Cream en een erwt in de Peul moederschap winkels. Laten we u kennismaken met onze top-rated websites: Due Maternity, Motherhood Maternity en Isabella Oliver moederschap voor online moederschap winkels met iets extra’s.