modelvliegtuig winkels – Hasegawa F-22 A 2017

De F-22 Raptor is een ongeëvenaarde vliegtuigen in wendbaarheid, oorlogvoering en all-around tactische luchtmacht. Zelfs vandaag de dag, is de F-22 beschouwd als de beste gevechtsvliegtuigen ter wereld. Deze machine is een echt modern wonder aan de technologische vooruitgang die we hebben gezien sinds de Eerste Wereldoorlog. Hasegawa heeft deze moderne wonder gerepliceerd, zodat het nu een deel van uw modelvliegtuig collectie kunnen zijn. De pure kracht, snelheid en stealth van dit model is prachtig overgebracht in replica van de F-22’s Hasegawa.

Dit is een van de best uitziende modellen die je gaat vinden. Het model is net zo mooi als de real thing. We gaven het een score van 95 procent in onze gemak van de categorie montage. Hoewel het niet eenvoudig model te bouwen, komen in 368 afzonderlijke delen, de instructies zijn eenvoudig te volgen en de stukjes passen goed bij elkaar. Het is niet aan te raden dat iedereen onder de leeftijd van 14 poging om deze modelvliegtuigen bouwen.

Deze kit is niet voor de beginnende modelvliegtuigen bouwer. Met zo veel stukken in elkaar te zetten, dit is een niveau 3-model. Het is noodzakelijk dat u voorafgaand modelbouw ervaring voordat u probeert om dit samen stuk of je kan overweldigd. Dit Hasegawa F-22 Raptor is een 1:48 schaalmodel. Dit betekent dat elke inch van het model is gelijk aan 4 voet naar de feitelijke vlak. Dit model is een mooi formaat, dat is niet al te groot of klein. Het meet 3,9 x 16,6 x 10,80 inches.

Zo leuk als de assemblage van uw model kan zijn, zou het allemaal gaan om afval als de details van het product niet overeen met de werkelijke vliegtuig. Dit model is een grote weergave van de Raptor F-22 gevechtsvliegtuig. Groot detail is genomen op elk facet van dit model vliegtuig. Wanneer u het openstellen van de cockpit van dit model vindt u geweldige detail zien van de instrumenten van het vliegtuig helemaal naar beneden om de uitwerphendel aan de voorkant van de zitting. De onbevlekte detail van dit model vliegtuig stopt niet bij de cockpit. Als u het model omgedraaid, wordt u onder de indruk van de realistische detail van de wapens baai. Deze wapens baai geeft u een idee waarom de F-22 is de bijnaam “superioriteit in de lucht” opscheppen zeven raketten en oorlog technologie die is ongeëvenaard. Apart verkocht worden geëtst metalen onderdelen toe te voegen aan het realisme van uw model vliegtuig. Inbegrepen in het model vliegtuig kit zijn een full piloot figuur met twee helmen en glijbaan decals, zodat u een van de drie F-22s kan reproduceren.

De F-22 is niet meer in productie, waardoor dit een van de meer en meer gewilde model vliegtuig kits rond. Hoewel de F-22 de superieure gevechten vliegtuig ooit wordt beschouwd, is het niet zonder zijn aandeel in de problemen. Productie van de F-22 Raptor niet langer voor een aantal verschillende redenen. Zoals u zich kunt voorstellen, het bouwen van een gevechtsvliegtuig zo geavanceerd als deze kan vrij prijzig zijn. Combineren met het gebrek aan noodzaak om het vliegtuig te gebruiken en de productie van de goedkopere F-35 en F-22 is geaard. De F-22 had ook de mechanische problemen. Dit vliegtuig had meerdere problemen met zuurstof systemen van de piloten. Deze problemen zouden piloten gedesoriënteerd na vluchten vertrekken en was een van de weinige voorlopers die leiden tot de uiteindelijke stopzetting van de productie.

Hasegawa biedt customer support via e-mail en telefoon. U kunt ook de winkel locator gebruiken om een ​​winkel te vinden in de buurt van u als u nodig hebt om uw model vliegtuig in te brengen voor alle aangelegenheden die je hebt. De website heeft geen downloadbare instructies of een FAQ sectie. We waren teleurgesteld om niet te vinden op de website van Hasegawa.

Dit is niet een vliegtuig model voor de beginnende modelbouwer. Zorg ervoor dat je wat ervaring hebben voordat u probeert om deze 368-delige model te veroveren. Dit is een van de best uitziende modellen die je gaat vinden. U vindt er een heleboel leuke invoering van de Hasegawa F-22 Raptor samen en zullen blij zijn met het eindproduct.