mobiele website builder – Qfuse 2017

Qfuse is een mobiele website bouwer die traditionele reclame verenigt met een mobiele-website formaat. U kunt advertenties die QR-codes of Near Field Communication (NFC) te integreren, waardoor het gemakkelijk voor uw klanten naar uw mobiele aanbod te bekijken creëren. QR-codes zijn niet half zo populair als ze gebruikt worden, maar ze bieden nog een ander stopcontact voor de marketing van uw bedrijf. De bouw-instrumenten in deze mobiele-site builder zijn eenvoudig en makkelijk te leren. Op sommige momenten, het dashboard is te eenvoudig, die het creatieve proces kan kwetsen. Er zijn een aantal geweldige functies, zoals de fotogalerij, integratie van sociale media en Google Analytics. Qfuse biedt een goede selectie van technische ondersteuning opties, alsook.

Overzicht

Om te beginnen mobile-website design met Qfuse, kunt u kiezen uit negen verschillende templates. De eerste sjabloon is een eenvoudige structuur, en de kleur kan worden uitgegeven om uw merk passen. De overige acht templates hebben dezelfde lay-out, maar wisselende achtergronden om flair toe te voegen aan uw site. Deze sjablonen geven u een startpunt lay-out voor uw mobiele site, die u kunt aanpassen aan de individuele behoeften van uw bedrijf past. Mobiele websites gebouwd met deze dienst zijn compatibel met HTML5, wat betekent dat uw mobiele website werkt op de meeste smartphones. Qfuse is speciaal ontworpen om te werken met Android, iOS, BlackBerry en Windows Phone-apparaten.

Het grootste nadeel van deze mobiele web-bouwer is het ontbreken van elke vorm van responsieve importeren. U kunt uw huidige traditionele URL of Facebook-pagina niet te nemen en automatisch omzetten in een werkende mobiele site. Qfuse ontwerp pagina loopt in een aantal usability problemen. U kunt toevoegen en elke widget te bewerken, maar je hebt toegang tot de editor pagina afmetingen, lettertype en kleur te veranderen. Er zijn te veel stappen om het een naadloos proces.

Met behulp van deze service, kunt u maximaal drie pagina’s. Het is aan jou om een ​​social media-verbinding pagina, een contactformulier of een kaart pagina met uren en een routebeschrijving te maken. De landing pagina moet je go-to informatie. De click-to-call-functie laat de klanten van uw bedrijf rechtstreeks bellen met een simpele tik. Ook het toevoegen van een click-to-map functie helpt ze te vinden uw dichtstbijzijnde locatie.

Qfuse biedt een aantal verschillende opties voor technische ondersteuning. U kunt vragen stellen en hulp krijgen via e-mail en telefoon. Voor de meeste kwesties, zijn talrijke FAQ’s en tutorials uitleggen hoe je bepaalde functies uit te voeren als u uw site te bouwen. Er is geen live chat ondersteuning optie.

Qfuse is een bovengemiddelde service die u toelaat om een ​​mobiele site die uw bedrijf goed vertegenwoordigt creëren. De verstrekte functies zijn ontworpen om u te helpen bij het opbouwen van een mobiele-marketing plan. QR-codes en NFC integratie zijn bijzonder uitstekend manieren om uw mobiele site met uw klanten te delen. Deze QR tools zijn niet het belangrijkste onderdeel van een mobiele-terrein schepper, maar het is Qfuse’s selling point. Dat marketing, gecombineerd met een fatsoenlijke site editor, maken van deze dienst opvallen.