mobiele website bouwer – Onbile 2017

Met een eenvoudige editor en krachtige hulpmiddelen, Onbile is zeer makkelijk te gebruiken voor de eerste keer site-eigenaren, maar het is net zo nuttig voor mensen met ervaring in mobiele-website design. Ook is deze applicatie biedt een walkthrough om uw site te krijgen van de grond. Voor de opvang van een breed scala aan vaardigheden en het verstrekken van fantastisch uitziende templates, we geven Onbile Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award voor mobiele site bouwers.

Site Construction

responsieve ontwerpen Onbile zijn gebaseerd op HTML5. Deze programmeertaal, gecombineerd met CSS3, kunt u video’s automatisch toe te voegen zonder het creëren van een gespecialiseerde widget. Deze talen geven je ook de mogelijkheid om uw bureaublad website converteren naar een mobiele-vriendelijk formaat met het enige verschil tussen de twee zijn een minimale lay-out op smart devices.

Deze mobiele-webbouwer biedt 15 aantrekkelijke sjablonen die vooraf gedefinieerde voor salons, restaurants en portfolio’s zijn. Deze kunnen worden aangepast aan uw specifieke merk te vertegenwoordigen. De kwaliteit van de sjablonen ver overtreft de meeste anderen in de industrie. Na het kiezen van een sjabloon, kunt u aanpassen op basis van kleur en type industrie, en kunt u lettertypen en lay-out te veranderen.

Wanneer u een mobiele site maken, moet u tools die u toelaten om uw oorspronkelijke URL te passen en te voldoen aan de behoeften van uw doelgroep. Typisch, mobiele sites rekenen op een landing page met een simpele foto en knoppen die je leiden naar een telefoonnummer. Dit designer bevat links naar contact formulieren, kaarten en profielpagina’s, onder anderen. Elke pagina kan worden aangepast om uw eigen foto galerij of blog posts bevatten.

Onbile heeft eenvoudige functies die u helpen bij het aantrekken en behouden klanten. Bijvoorbeeld de RSS feed kunt u een specifieke URL voor abonnees. Toch zijn er een paar ontbrekende functies, zoals een icoon galerij of de mogelijkheid om mobiele coupons toe te voegen. Deze twee functies worden aangeboden door vele andere top mobiele-website bouwers.

Met de gereedschappen, kunt u video’s insluiten, verander uw logo en voeg een afbeelding slider aan een aangepaste pagina. Als je begint met een pakket zoals de Professional plan, kunt u de Onbile branding te verwijderen en eventueel uw eigen advertenties om te beginnen met het maken van geld.

Design tools

We vonden dat Onbile biedt verschillende manieren om uw site en informatie te delen met degenen die op zoek zijn naar het. De sociale media tools kunt u Facebook en Twitter knoppen toe te voegen, onder andere, aan uw pagina, zodat de klanten van uw bedrijf met één klik kan delen. De mobiele kaart toont direct up bij het invullen van uw bedrijf informatie, en het kan worden ingesteld om te laten zien op uw site. Dit kan ook mensen helpen u te vinden op Google Maps, als je de informatie correct invullen.

Deze mobiele-website maker heeft geen eigen rapportage systeem te gebruiken. Het is compatibel met Google Analytics, die vereist dat u een account bij Google en het invoeren van een code naar uw dashboard te maken, maar dit is vrij gebruikelijk onder website bouwers.

Er zijn slechts een paar video tutorials om te laten zien hoe u uw mobiele site te beheren, maar ze verpakken in voldoende informatie om u te helpen de slag te gaan. Onbile grotendeels is gebaseerd op veelgestelde vragen aan de snelle zorgen te beantwoorden u kunt hebben. Het e-ticketing systeem is indrukwekkend en geavanceerder dan die van vele andere diensten. Het toont u een overzicht van de vragen die je hebt gesteld en of er werden beantwoord. Er is geen optie voor zowel telefoon of live chat ondersteuning.

Onbile gelederen zo goed vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het aantal van de kwaliteit van templates. Dit aantrekkelijke service kan een professionele website te creëren. Het design tools en marketing functies te bieden bijna alles wat je nodig hebt om te maken en te bereiken uw online publiek. We voelen ons vertrouwen in de dienst die Onbile biedt.

marketing Kenmerken

Help en ondersteuning

Overzicht