mmorpg dienst – Guy4Game

Guy4Game is gegroeid van het leveren van producten voor een spel tot eenentwintig games, en van alleen de verkoop van valuta nu de verkoop van powerleveling, items en rekeningen, cd-sleutels en andere diensten. Guy4Game blijft hun MMORPG servic e uitbreiden zonder ooit halt toe te roepen. Net als veel van de andere MMORPG diensten die wij beoordeeld, Guy4Game bevat een overzicht van de games die ze leveren diensten aan op hun startpagina en bevat ook ondersteuning functies, zoals live chat en natuurlijk account login informatie.

Overzicht

Kortom, dit website is gebruiksvriendelijk met één uitzondering. De check-out proces kan ontmoedigend met zo veel velden om in te vullen. Je hoeft geen gegevens in te voeren in alle van hen, maar je moet kiezen welke velden betrekking hebben op u en uw aankoop. De meesten zullen dit van weinig belang te vinden en zal de algehele MMORPG dienst zeer gemakkelijk te gebruiken.

U kunt de producten die u nodig hebt door simpelweg te wijzen op het spel dat je wilt bladeren en het selecteren van de service die u wenst te vinden. Als je in een haperingen draaien, kijk op de sectie veelgestelde vragen. Het staat vol met waardevolle informatie. Als u het antwoord daar niet kunt vinden, Guy4Game biedt live support op hun website en telefonische ondersteuning, zodat u rechtstreeks naar de klantenservice kunnen praten.

Guy4Game biedt een gratis tweemaandelijkse nieuwsbrief die de leden van de status van de site en alle huidige gebeurtenissen die kan gaan op kennis. De nieuwsbrief heeft ook een klein deel van de advertenties en aantekeningen. Guy4Game biedt ook een professionele vaardigheden Solution Dienst inclusief pakketten voor de handel vaardigheden van de betoverende, smeden, engineering, tailoring, alchemie, leerbewerking en jewelcrafting voor World of Warcraft-spelers. U kunt ook kijken op het laatste nieuws van games of de site zelf direct op de homepage.

Guy4Game vergt veel van de persoonlijke gegevens zoals adres en telefoonnummer tijdens het afrekenen. Echter, zodra je klaar bent met het proces, zult u uw product snel te ontvangen. We kregen onze e-mail bevestiging onmiddellijk en ons product binnen een minuut. Als u niet wilt dat uw tijd slijpen naar een nieuw niveau te bereiken, deze site biedt powerleveling voor een aantal games, waaronder een aantal games die weinig bedrijven zullen powerlevel, zoals Final Fantasy XI, Lord of the Rings Online en RuneScape II.

U kunt kopen cadeaubonnen, die uitstekende giften te maken. Guy4Game accepteert credit cards, PayPal, cheque of postwissels en overschrijvingen. Als u zich aanmeldt voor de Guy4Game wholesale-lidmaatschap kunt u kopen in bulk tegen een beter tarief; U kunt echter niet de eerste keer dat de klant om dit te doen.

Guy4Game is voortdurend bezig promotionele giveaways en prijs tekeningen. Deze dienst goede prijzen, vaak het laagste, afhankelijk van het spel. Als de prijs is niet de laagste op de markt en je bent een volwaardig lid, promoties en andere aanbiedingen zijn ook beschikbaar.

Hoewel Guy4Game geen punten voor zo veel spellen als de top-ranked service, zult u nog steeds vinden veel van uw favorieten zoals Aion Online, Lineage II, Warhammer en World of Warcraft VS en de EU. Alle van de belangrijkste concurrenten in de wereld van MMORPG’s is te vinden op deze site en MMORPG diensten zijn beschikbaar voor elk spel.

Guy4Game biedt verschillende customer service mogelijkheden in een gemakkelijk te sectie op hun site het label Help Center te vinden. Gamers kunnen de live chat service, 24 uur per dag, zeven dagen per week, een gratis nummer, en een handige FAQ sectie. Customer opmerkingen zijn lager dan de top gerangschikt service, maar voldoende.

Guy4Game biedt valuta en powerleveling voor bijna alle van de populaire online games. De MMORPG diensten site is zeer goed ingedeeld en binnen een zeer korte tijd zal een bevestiging van uw bestelling. Guy4Game is een makkelijk MMORPG dienst te gebruiken en de prijzen behoren tot de beste.