mmorpg dienst – GamePal

GamePal biedt een uitgebreide lijst van MMORPG diensten, waaronder valuta, rekeningen en powerleveling. GamePal bevat ook een dienst bekend als Build An account waar u uw eigen aangepaste personage op hun site kunnen maken en iemand ook daadwerkelijk de rekening, het karakter en zelfs de naam van dat personage te creëren. Met extra functies zoals deze en de mogelijkheid om rekeningen en valuta te verkopen, is het gemakkelijk te zien waarom dit MMORPG dienst gerangschikt zo hoog.

Overzicht

GamePal is één van de schonere zoek MMORPG service sites die we hebben gebruikt en maakt de aankoop of verkoop van valuta, de rekeningen en de macht nivellering een briesje. Alle beschikbare games bevinden zich aan de linkerkant van het scherm of u kunt gewoon kiezen het type service die u wenst langs de bovenkant van de site. Live chat, e-mail ondersteuning en login-gegevens bevinden zich op de homepage.

De basis voor het krijgen van citaten, het bijhouden van elk type van orde en het krijgen van de basisondersteuning zijn allemaal inbegrepen bij elke aankoop die u via GamePal. Live support is nu beschikbaar en is online tijdens kantooruren te helpen langs de weg. We zouden graag hebben gezien een paar extra functies, zoals een lage prijs garantie en telefonische ondersteuning. Maar ook zonder de extra functies waren we blij met de verbeteringen op deze site ten opzichte van voorgaande jaren te zien.

Er is een mix van goede en slechte opmerkingen die in ongeveer GamePal, waarvan het merendeel sprak over hoe accounts en personages werden verbannen uit de games zijn gekomen. Echter, het afgelopen jaar GamePal heeft veel werk verricht en heeft praktisch verwijderd, iets dat je account zou gebanned. Hun diensten zal nu voldoen aan de behoeften van iedereen met behulp van hun service. We hadden niet in de gaten of problemen hebt met de macht nivellering of geld dat we gekocht.

GamePal prijsstelling is enigszins onvoorspelbaar in de zin dat ze bieden een aantal van de laagste prijzen voor sommige games, en voor de andere games, hadden ze een aantal van de hoogste prijzen. Je lijkt om een ​​betere prijs te krijgen bij de aankoop van grote hoeveelheden van de munt. In termen van de aankoop van gemak, accepteren ze veel betalingsmogelijkheden waaronder PayPal, gangbare creditcards, Western Union en persoonlijke controles.

U zult producten voor zestien van de tweeëntwintig spelletjes die we waren op zoek naar in onze review proces te vinden. Sommige van deze spellen bevatten Age of Conan, Dark Ages of Camelot, Eve, EverQuest II, Final Fantasy XIV, Lineage, World of Warcraft en nog veel meer.

Deze MMORPG dienst heeft een aantal grote verbeteringen ten opzichte van het afgelopen jaar gemaakt en zijn veel betrouwbaarder. De toevoeging van de live chat en de algehele verbetering van de customer service maakt dat ze veel meer concurrentie in de wereld van de MMORG Services. We hadden geen problemen om de hulp die we nodig hadden en vonden dat alles was betrouwbaar deze keer hebben.

GamePal is een van de meest veelzijdige diensten aanbieden van een assortiment van de handel, kopen en verkopen opties. U kunt uw account handel een scala van diensten of gewoon doe het op de ouderwetse manier van betalen echt geld. Navigeren door de site is eenvoudig en het scala aan opties beschikbaar zal iedereen gelukkig maken. U vindt er ook een complete en informatieve FAQ sectie. Met meer consistente prijsstelling en iets betere ondersteuning, zal GamePal één van de beste MMORPG diensten op de markt zijn.