mixer – Breville schraper Mixer Pro 2017

Breville’s nieuwste stand mixer combineert vorm, functie en innovatie. De Breville Scraper Mixer Pro biedt meer kracht, prestaties en gebruiksgemak dan de meeste van de elektrische mixers die we hebben getest. Het opvallende kenmerk is de meegeleverde schraper peddel, dat bedoeld is om elke laatste beetje glimmertjes, ijsvorming en beslag te krijgen van de bodem en zijkanten van de kom. Om deze redenen beschouwen wij dit Breville machine een van de beste stand mixers op de markt, en het verdient Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award.

prestatie

De Breville mixer geduwd door de 10 minuten kneden proces in ons brooddeeg te testen en kwam uit in de bovenste percentiel van alle mixers die we hebben getest. De resulterende deegbal was glanzend en elastisch – precies wat je wilt in een perfect bereide deeg. U kunt zelfs gebruik maken van deze uitsluitend als een deeg mixer.

We hebben ook de machine aan de tand met een koekjesdeeg-test. Deze mixer, voorzien van de basis peddel, wist de boter en suiker ook, waardoor slechts een beetje boter op de zijkant van de kom. Het was snel en gemakkelijk aan de droge ingrediënten toe te voegen als de mixer ze langzaam opgenomen, en we hebben uiteindelijk niet dragen van de bloem.

Breville’s zwaai gehechtheid ziet eruit als een grote ballon van metalen draden, en het werkte goed zweepslagen veel lucht in eiwit. We zijn begonnen met kamertemperatuur eiwitten en slagroom ze op de hoogste snelheid van de mixer voor een bepaalde tijd. Breville geslaagd om pluisjes van de eiwitten tot negen keer hun oorspronkelijke volume.

Een LED-indicator laat zien wat snelheid die je hebt gekozen, en naast elk een van de 12 speed instellingen zijn nuttige tips over welke taken elk toerental kan uitvoeren. Naast de uitstekende ontwerp van dit apparaat en de juiste plaatsing van de mengkop, hechting en kom, de orbitale beweging van de roerder verzekert consistente beslag en deeg resultaten. Ook kunt u laden van uw mixer en weet dat als je te veel ingrediënten hebt toegevoegd, de Breville stopt om te voorkomen dat het branden van de motor.

Breville heeft twee functies die helpen om u zo schoon mogelijk: een trage start en een spatscherm. De laagste snelheid plooien ingrediënten, zodat ze niet spatten of blazen in je gezicht. De kunststof spatscherm leek een beetje fragiel toen we voor het eerst samen de twee stukken en plaatste het op de kom, maar zodra het was op het leek veilig, en het was gemakkelijk om ingrediënten langs de plastic koker glijden.

Gemak

De timer op het LCD-scherm kunt u ervoor kiezen om omhoog of omlaag te tellen, afhankelijk van wat je doet. Als je een brood deeg recept dat vereist dat u te kneden gedurende 10 minuten, kunt u de timer instellen af ​​te tellen en weg te lopen – de machine wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het kneden wordt gedaan. De count-up functie helpt u de tijd hoe lang menging, wat handig is voor toekomstig gebruik.

Zoals met de meeste stand mixers, dit Breville is voorzien van een standaard peddel voor het mengen en afromen, een deeg haak voor het kneden en mixen zware slag, en een garde voor het afbinden room en eiwitten. Deze mixer heeft ook een flexibele-edge beater dat lijkt precies op de paddle attachment, maar het is voorzien van een rubberen rand die glijdt langs de randen en de bodem van de kom om elke laatste beetje beslag krijgen. Echter, Breville geen extra opzetstukken voor de mixer te bieden.

U bent voorzien van een garantie die je beschermt in geval van een defecte onderdelen, maar Breville belooft u alleen dat soort bescherming voor een jaar. U kunt een heleboel informatie over klantenondersteuning te vinden op de website van de fabrikant, en u kunt vragen per telefoon of e-mail te vragen; kunt u controleren of er tips voor probleemoplossing en vind de handleiding er ook. In de handleiding kunt u recepten voor lekkernijen zoals citroen shortbread, framboos cupcakes, Pavlova bijt met Raspberry chocoladesaus en fundamentele pizza en pasta deeg te vinden.

Na bijna acing alle tests we de Breville schraper Mixer Pro door en het was een gemakkelijke keuze te gunnen het een van de topposities op onze line-up. Tussen zijn krachtige motor, handige functies en met rubber bekleed peddelgehechtheid die je krijgt als een bonus samen met een spatel, kan deze mixer doen het allemaal, ondanks het ontbreken van extra bijlagen die andere mixer fabrikanten bieden.

toebehoren

Garanties & Ondersteuning

Overzicht