minigraafmachines – Yanmar 2017

De Yanmar ViO17 Mini graafmachine is een compacte graafmachine met nul draaicirkel die het meest geschikt is voor het navigeren in krappe ruimtes. Deze mini-graafmachine weegt 3.836 pond en heeft een variabele onderwagen.

De Yanmar ViO17 heeft een drie-cyclus, watergekoelde Interim Tier 4 dieselmotor die steekt 13,5 pk. De motor geeft de compacte graafmachine een maximale hefcapaciteit en graafkracht in de bak, dat die van graafmachines zijn grootte rivalen tweemaal. De motor niet alleen de bevoegdheden van de giek en arm, maar ook drijft de graafmachine naar een top snelheid van 2,7 kilometer per uur.

Deze mini-graafmachine gebruikt joystick piloot controles en heeft een klep kunt u snel te bereiken om het te schakelen van graafmachine om de controle backhoe. Er is ook een goed geplaatste luik dat geeft je toegang tot de motor en elk onderdeel dat regelmatig onderhoud nodig heeft.

Onder de Yanmar ViO17, er een paar rubberen tracks. Deze helpen om het gewicht naar beneden en te onderhouden zijn kleine footprint. Rubber tracks loopvlak lichter dan staal tracks en zijn meer geschikt voor het rijden op trottoirs en het opgraven van aangelegde gebieden. Ze zijn echter niet zo stevig als sporen staal voor ruw terrein. Even belangrijk als de rupsbanden gemonteerd op het onderstel van de ViO17 instelling kan de graafmachine om zijn sporen trekken. Deze variabele onderstel ontwerp heeft een standaardbreedte van 49 inch, maar kan ook hydraulisch trekken tot 37 inch wanneer je nodig hebt om de graafmachine rijden door poorten en smalle doorgangen.

Net als het onderstel, de graafmachine heeft ook een uitbreidbaar blad met scharnierende vleugels. Dit mes zorgt ervoor dat niet alleen kunt u manoeuvreren in krappe ruimtes, maar dat je er ook kunt werken. Een ander kenmerk dat de Yanmar ViO17 bruikbaar maakt in krappe ruimtes is zijn zero tail swing design. Dit zorgt ervoor dat de operator behuizing niet de tracks overhang. Daarom kunt u de behuizing draaien rond met geen enkel deel van dat uitsteekt over de sporen. Dit minimaliseert schade aan de mini-graafmachine en het bouwterrein en geeft ook een betere zichtbaarheid en een betere toegang.

De ViO17’s operator behuizing draait niet alleen vrij maar heeft ook een walkthrough vier pijlers luifel ontwerp dat zorgt voor een snelle in- en uitstappen. Echter, de compacte graafmachine is alleen leverbaar met een overdekte behuizing. Zonder een volledig gesloten cabine, is de exploitant niet volledig beschermd tegen slechte weersomstandigheden en rondvliegend puin. Terwijl de luifel ontwerp betekent dat functies zoals een verwarming en airconditioning ontbreken in de behuizing van de exploitant, nog steeds krijg je een high-achterbank met verstelbare armleuningen en een veiligheidsgordel.

De Yanmar ViO17 is een echte zero tail swing minigraver. Dit, samen met zijn uitschuifbare tracks en uitbreidbaar blad, maken het zeer nuttig zijn voor het graven in krappe, nauwe ruimten. Het is echter niet de krachtigste compacte graafmachine vindt u en de behuizing verlaat de operator blootgesteld.