minigraafmachines – Takeuchi, 2017

De Takeuchi TB216 Compacte graafmachine is een hydraulische micro graafmachine van een vooraanstaande Japanse zware machine fabrikant. Deze mini-graafmachine weegt 3.902 pond.

De Takeuchi TB216 heeft een maximale graafdiepte van 7 voet 10 inch, maximale storthoogte van 8 voet 10,5 inch en een maximaal bereik van 13 feet 5 inches. Het heeft ook een bodemvrijheid van 8,1 inch en een straal tail swing van 3 voet 6.3 inches. Hoewel het is een compacte graafmachine, de Takeuchi TB216 staart hangt over zijn spoor door een paar duim. Dit kan het niet zo lenig als zero tail swing ‘graafmachines te maken, maar zijn intrekbaar landingsgestel helpt.

Deze Takeuchi mini-graafmachine maakt gebruik van 9-inch rubber tracks die zachter is dan staal tracks op gevoelige oppervlakken en trottoirs, maar niet zo stevig op ruw terrein zijn. De graafmachine heeft ook triple geflensde rollen in zijn tracks die hun structurele integriteit te handhaven op elk oppervlak. Elke track is 9 inch breed en 3 feet 9,5 inches lang.

Over het algemeen, de T216 past een bodemdruk van 4,3 pond per vierkante inch, waardoor het heel licht voor aangelegde vacaturesites. frames van de tracks ‘kan ook uitbreiden en intrekken. Wanneer volledig uitgeschoven, de breedte van de onderwagen is 51,2 inch en de graafmachine het meest stabiel is in deze modus. Het kan echter ook terug te trekken tot 38,6 inches wanneer u de graafmachine moeten gaan door smalle openingen.

Onder de kap, de Takeuchi TB216 draagt ​​een driecilinder, 60 cc Yanmar motor met een EPA Final Tier 4 waardering. Deze motor levert 15 pk en heeft een maximale snelheid van 2400 rpm. Het drijft de compacte graafmachine naar boven snelheden tussen 1,4 en 2,6 mph mph. Deze mini-graafmachine sport eenvoudig quick-release zijpanelen net onder het station van de operator. Met deze, kunt u snel toegang tot de radiator, brandstoffilter en andere onderdelen die regelmatig onderhoud nodig.

Takeuchi maakt de TB216 in de cabine of overkapping opties. In beide modellen, de bestuurdersplaats is ruim en comfortabel; het heeft grote verstelbare armsteunen om te helpen adres vermoeidheid. Andere voorzieningen voor de gebruiker, zoals een geveerde stoel, Hydraulische gecontroleerde voetpedaal, rolgordel en beeldschermeenheden die belangrijke informatie te tonen zoals motortoerental, brandstof, urenteller en acculading. De Takeuchi TB216 ontbreekt in de cabine functies zoals verwarming, airconditioning, een radio en een full-color display. Beschikbare gehechtheid opties voor deze minigraafmachine zijn weinig en omvatten een vijzel, emmers en een breker.

De Takeuchi TB216 is niet een bijzonder snel of een zeer krachtige mini-graafmachine, maar het is voldoende krachtig en snel voor zijn gewichtsklasse. Ook al is het een conventionele tail swing graafmachine, zijn intrekbaar landingsgestel maakt het manoeuvreren in krappe ruimtes.