minigraafmachines – Caterpillar, 2017

The Cat 301.5 Mini hydraulische graafmachine is de entry-level model. Deze Cat minigraafmachine weegt 3.687 pond met zijn cabine. Het is klein genoeg om te werken aan aangelegde oppervlak en zelfs-up oppervlakken geneigd tot 30 graden. The Cat 301.5 heeft twee operationele snelheden: 1.4 mph en 2,7 mph. Het wordt aangedreven door een atmosferische, watergekoelde, viertakt, driecilinder diesel Caterpillar 3003 engine. Deze motor levert 17,4 pk en toerental tot 2300 rpm.

Net zoals deze compacte graafmachine heeft twee rijsnelheden, het heeft ook hoge en lage tractie opties. Deze selecteerbare tractie kunt u bepalen hoeveel grip je wilt, afhankelijk van de oppervlakte van de bouwplaats. Bovendien is een onafhankelijke, twee motoraandrijvingen elk van de tracks meer flexibiliteit.

Hoewel het heeft een schommel boom die u toelaat om te zien waar u het graven, de Cat 301.5 is een conventionele tail swing graafmachine met de staart van zijn huis overhangende het spoor. Tijdens het spoor van de graafmachine is slechts 4 feet and 7 inches lang, haar overhangende staart maakt het moeilijk te manoeuvreren in krappe ruimtes.

Er zijn twee woningen opties voor deze compacte graafmachine operator station: cabine en overkapping. Voor zowel cabine en overkapping, krijg je een kapstok en opslagruimte ook voor de meters en indicatoren in de cabine. Het interieur wordt ook geleverd met een optionele vinyl of doek gewikkeld geveerde stoel. Wanneer uitgerust met de cabine, deze mini-graafmachine heeft meer handige functies zoals verwarming, ontdooier, binnenverlichting en ruitenwisser. Echter, hoeft u geen airconditioning, radio, keyless start en kleurenscherm krijgen als je in de cabines van sommige compacte graafmachines.

The Cat 301.5 is compatibel met sommige Caterpillar uitrustingsstukken, waaronder het graven emmers, vijzel en hydraulische hamers. Het maakt gebruik van de Caterpillar snelkoppeling en daarom kunt u snel uitrustingsstukken bevestigd aan de arm te veranderen. Echter, de merkgebonden koppelingsmechanisme betekent ook dat slechts Caterpillar-en-klare uitrustingsstukken kan hechten aan deze kat minigraver.

Hoewel de Cat 301.5 is niet de lichtste of de meest krachtige mini-graafmachine u kunt vinden, het is krachtig genoeg om full-sized graafmachines en licht genoeg om te gebruiken op gevoelige werkbladen te vervangen. Echter, kan de overhangende staart en vast onderstel zijn stabiliteit en wendbaarheid van invloed zijn bij het werken in krappe ruimtes.