mini koelkasten – Sunpentown 2017

De SPT RF-244SS biedt de luxe van koudetechniek in een compact ontwerp. Deze mini koelkast heeft een flush achter ontwerp, dus je kunt het past gemakkelijk in krappe ruimtes, en aanpasbare bedrade rekken in het interieur, het maken van ruimte voor alle soorten voedsel. Met zijn roestvrijstalen exterieur en duurzaam ontwerp, dit is een eenheid die jaren van dienst belooft in het houden van uw voedsel koel en goed bewaard gebleven.

De slanke, roestvrij stalen deur op de mini-koelkast en een duurzame buitenkant geven het een moderne en kwalitatieve uitstraling. De deur zelf is omkeerbaar, waardoor het openen van beide kanten, afhankelijk van waar je hem in de kamer. Voor extra ruimtebesparing wordt de achterzijde van de koelkast gelijk met alle andere dimensies op het apparaat ontworpen dat zij in een ruimte zal passen zonder grootte verschillen tussen de voor- en achterkant.

De kleine koelkast is gebouwd met 2,4 kubieke voeten van de capaciteit in het interieur, compleet met slide-out draad rekken en een ingebouwde vriezer. De rekken heeft vier mogelijke montage locaties voor extra maatwerk. De deur van het apparaat is ook uitgerust met een grote fles rack, voldoende groot voor 2-liter frisdrankflessen. De omvang van dit apparaat kunt u items zoals flessen en TV dinners in het zonder al snel een tekort aan ruimte te zetten.

Het interieur van de compacte koelkast is uitgerust met een standaard temperatuurregelaar controle, die het klimaat beheert zowel de koelkast en diepvriezer eenheden. Meestal kan de vriezer eigen temperatuur lager dan 15 graden Celsius houden. De Energy Star rating van dit apparaat geeft aan efficiƫntie in het dagelijks functioneren, waardoor het een goedkope oplossing voor het koelen van je eten.

De SPT RF-244SS is een populaire kleine koelkast voor de kwaliteit van het ontwerp en de compacte interieur. Met de verstelbare draad rekken en grote fles rack langs de deur, dit toestel is heel goed in staat houden van grote hoeveelheden voedsel binnen haar kleine compartimenten. De combinatie van een omkeerbare deur, flush achter afmetingen en interieur temperatuurregeling, dit is een apparaat dat geeft je al de basis tools die nodig zijn om af te koelen en bewaren van voedsel.