mini koelkasten – NewAir MiniKoelkast 2017 – Top Tens

De mini-koelkast is typisch ontworpen om gewoon werken als een compact apparaat bedoeld om zowel verse als diepvriesproducten zowel slaan. NewAir AB-1200 is anders in dit verband als gevolg van de focus op chillen dranken binnen een omvangrijke interieur compartiment, compleet met meerdere controles temperatuur en vijf instelbare rekken. Elk van deze geeft de richting van een eenheid die de meeste andere apparaten zullen overtreffen in termen van capaciteit en een lange levensduur.

Deze mini-koelkast verdient veel van zijn populariteit te danken aan de omvang en aanpasbare interieur. Het wordt geadverteerd als kunnen houden meer dan 120 blikje drank op vijf verwisselbare rekken. De metalen rek constructie maakt het mogelijk voor zowel duurzaamheid en een lange levensduur in het gebruik ervan, in aanvulling op het geven u de mogelijkheid om het aan te passen aan uw eten en drinken opslagbehoeften. Aan de onderkant van het apparaat is een niet-verstelbare metalen rek die kant-to-side loopt om te voorkomen dat de onderste plank van morsen de inhoud elke keer is het geopend.

De bouw van een kleine koelkast is van cruciaal belang omdat het zowel duurzaam voor het laatst door jaren van gebruik als een full-size koelkast en compact om te passen in elke hoek moet zijn. Dit toestel is vervaardigd van roestvrij staal met behulp van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat het kan een temperatuur van 34-64 graden Celsius te houden. Hoewel dit betekent wel het apparaat kan niet bevriezen voedsel, het biedt nog steeds een zeven-temperatuurregeling, zodat u een zekere mate van maatwerk kunnen bereiken bij het koelen van dranken.

Met betrekking tot de omvang, meet 19 inch met 18.25 inch met 33 inch en past gemakkelijk in elke hoek. De compacte koelkast is ontworpen met een glazen deur, zodat u gemakkelijk de inhoud van de koelkast kunt zien zonder te hoeven openen. Eén element om op te merken dat veel consumenten hebben gezegd is het schuine design. Het interieur dak van het apparaat hellingen licht van voren naar achteren, waardoor het ongeveer een halve inch korter naar achteren. Verder is de inrichting voorzien van een lekbak aan de achterzijde die soms vereist legen als overtollig vocht wordt opgebouwd.

NewAir AB-1200 is een opmerkelijke kleine koelkast die zich specifiek op de markt in de richting van drank koelen. Terwijl een bijgevoegd vriezer afwezig is, het nog steeds beschikt over een flinke interieur kunnen houden meer dan 100 dranken. Dus of je wilt eten of drinken te relaxen, is dit toestel gebouwd met de temperatuurregeling en duurzaamheid om te werken net als elke andere koelkast voor jaren.