midi software – Intuem

Gericht, krachtige en efficiënte, Intuem is bijna alles wat je ooit zou willen in MIDI software. Met een schone, grafisch gedetailleerde, intuïtieve interface en goed georganiseerde, aanpasbare functies, Intuem MIDI-functies staan ​​head-en-schouders boven de meeste andere MIDI software programma’s en applicaties. Hoewel het niet een standalone volledige audio-productie-software programma, Intuem werkt naadloos samen met andere Mac-programma’s waarmee gebruikers aan te vullen Logic-gebaseerde projecten met Intuem MIDI tracks en vice versa.

Samenstelling & Sequencing

Opnemen en produceren in MIDI heeft duidelijke voordelen en Intuem maakt de meeste van hen. Gebruikers kunnen opnemen, noteren en export MIDI-berichten worden gespeeld op elk ondersteund instrument of apparaat met een onberispelijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Met zijn variabele tempo systeem, quantize en dynamische parameters functies, Intuem haalt het giswerk en destructieve bewerking hangups uit MIDI-sequencing en compositie. De software renders opgenomen MIDI tracks zo gedetailleerd en perfect als hun oorspronkelijke, of met de hulp van de functies voor het bewerken, zo gedetailleerd en perfect als ze had moeten zijn.

Met meerdere samenstelling / sequencing modes, Intuem is even thuis tussen muzikanten en songwriters die componeren in notenschrift en producenten die piano-roll en stap sequencers gebruiken om nummers te componeren. Met top-down maatwerk functionaliteit kunnen Intuem worden geconfigureerd om stijl of behoeften van producenten te garanderen. Een nieuwer Intuem feature is de verbeterde controller met potlood gereedschap. Producenten kunnen bewegingen met een onberispelijke reactie te maken, gebruik het om een ​​soepele kubieke krommen, kwadratische krommen, natuurlijk klinkende sinus curves en, natuurlijk, rechte lijnen te stellen met gemak, waardoor ze, over het algemeen, om hun sequenties en composities vorm met handigheid en nauwkeurigheid. Nog beter, de verbeterde controller daadwerkelijk functioneert met bijna-autonomie, naar aanleiding van de samenstelling rond op het scherm, terwijl nooit steeds een hinder of afleiding.

Een uniek aspect van de vele Intuem functies, opdrachten en functies is de mogelijkheid om te worden bediend met de Apple Remote en andere standaard Apple interfaces.

De lijnen tussen de sequencing en de samenstelling van processen en het opnemen en bewerken van processen nauwelijks knippen en droog. De meeste stadia MIDI productie vereisen vaak het gebruik van gereedschap en functies schijnbaar ontworpen voor een andere fase. Met Intuem, zijn deze dunne lijnen erkend en efficiënter gemaakt met gereedschappen en functies die zijn ontworpen om naadloos samen te werken om welke fase een MIDI-werk wordt momenteel uitgevoerd. Met AudioUnit Presets, kunnen producenten en songwriters goed te krijgen op de koperen kopspijkers van MIDI en audio productie en het gebruik van een opgeslagen of geprogrammeerde audio-preset. AudioUnit presets zijn niet de enige creativiteit mogelijk, tijdbesparende functies. Intuem’s verbeterde Nota Refitter functie maakt het mogelijk om te knijpen, stretch en fit notities in de bars en beats waar ze thuishoren zonder corrumperende of het vernietigen van de audio- of MIDI-data. Het beste van alles, is de Note Refitter geautomatiseerde quantize parameters en aanpassing functionaliteit ingebouwd, zodat gebruikers losse eindjes trimmen terwijl het programma strijkt de knikken in de samenstelling.

Intuem is een van de weinige zelfstandige MIDI software programma’s. Echter, het kan ook naadloos worden gebruikt om andere Mac-programma’s, waaronder Apple Logic Express, Pro Tools en anderen aan te vullen, waardoor het een flexibiliteit en veelzijdigheid die vaak afwezig is in MIDI en audio productie. In aanvulling op de MIDI I en II bestandstypen, kan Intuem een ​​verscheidenheid aan audio-bestandsformaten ondersteunen en beschikt over enkele indrukwekkende side-keten bewerken, mixen functies en conversie tools om het meeste uit elke audiobron te maken.

Recording & Editing

Het snijden van de rommel van overbodige knoppen en “name only” features, Intuem bereikt een bedrieglijke eenvoud. Factor in zijn klantgericht, grafisch gedetailleerde en intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface, en wat je te ontdekken is een programma dat kan worden gebruikt om complexe en zeer gedetailleerde doelen te bereiken, zonder verwarring, redundantie of visuele afleiding. Deze eenvoud en voorbeeld is niet beperkt tot de interface alleen. Of met behulp van instrument racks, filters, sequencing ramen of bewerken, Intuem stelt gebruikers in staat een verscheidenheid aan opties voor afzonderlijke of taakgericht stijlen en behoeften. De functies voor het bewerken, in het bijzonder dient te worden opgemerkt. Drie perspectief modi beschikbaar voor gebruikers: micro-overzicht, standaard muzieknotatie en ‘Mega’, een piano-roll-achtige perspectief vaak gebruikt in andere MIDI-en audio-productie van programma’s. Gebruikers kunnen één, twee of alle drie editing perspectieven gebruiken om lokale en globale bewerkingen in tracks en projecten.

Naast een gezonde aanbod van ingebouwde Help-functies en middelen, Companion Techniek & Design Corp biedt onderdak aan een FAQ sectie, compleet met gedetailleerde antwoorden op technische problemen en functies van het programma. Er is ook een support pagina met e-mail contact informatie beschikbaar voor extra technische ondersteuning voor problemen en onderwerpen die niet in de sectie Veelgestelde vragen.

Voor zijn prijskaartje, eigenschappen, functies en de algemene prestaties, Intuem is in een klasse apart. Andere MIDI software programma’s kunnen nog een paar voordelen op Intuem, maar deze tekortkomingen zijn gemakkelijk genoeg aan te vullen en doen geen afbreuk aan wat is een waardevolle investering.

Invoer uitvoer

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht