midi-kabel – Hosa Pro Serviceable

Hosa Technology produceert al MIDI kabels voor tientallen jaren, en Hosa Pro Serviceable MIDI-interface-kabels hebben de tand des tijds doorstaan. Hosa’s 5-pins MIDI-kabels zijn ontworpen om hun prijs te overtreffen en bieden muzikanten met een betaalbare optie voor de MIDI-aansluitingen. Ze worden gedekt door een levenslange garantie, en Hosa steunt verder omhoog hun producten door het verstrekken van een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Overzicht

Deze Hosa MIDI-kabels bevatten vijf 26AWG zuurstofvrij koper (OFC) geleiders die discreet zijn aangesloten op de all-metalen pinnen – pin 5 aan de ene connector is aangesloten op pin 5 aan de andere kant, pin 4 om pin 4, enzovoort. De geleiders zijn omgeven door een 67-procent OFC spiraalvormige schild met 100 procent dekking, omringd door een laag polyethyleen isolatie en ingekapseld in een duurzame zwarte polyvinylchloride (PVC) jacket. Deze mannelijke naar mannelijke kabels zijn met drie of vijf pennen, die identiek zijn in termen van functies en materialen, behalve het aantal pinnen.

Adviezen over de duurzaamheid en de kwaliteit van Hosa MIDI-kabels variëren tussen de musici die ze gebruiken. Sommige zijn volkomen tevreden met hun prestaties en kwaliteit, terwijl anderen spreken geringschattend over hen. Degenen die kritiek op hen lijken, maar onrealistische verwachtingen hebben. Uiteraard kan deze kabels niet meten met MIDI-aansluitingen met betere – en duurdere – connectors en materialen. In alle eerlijkheid, hoewel, Hosa De kabels zijn ontworpen om een ​​low-cost optie te bieden en groter zijn dan de prestaties die worden verwacht van een goedkope MIDI-kabel die niet is opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Plus, ze zijn gedekt door een levenslange garantie en gegarandeerd vrij van de fabrikant gebreken voor het leven van de kabel en de eigenaar te zijn.

Hosa Pro Serviceable MIDI kabels zijn verkrijgbaar in zeven stukken, maar pas in een zwarte jas. Ze hebben ook niet komen met gekleurde ringen voor het organiseren en beheren van complexe MIDI-setups. Hosa Wel maak een andere lijn van nog goedkoper MIDI-aansluitingen die niet komen in een waaier van kleuren. Ze fabriceren ook dual MIDI-kabels die zowel de MIDI in- en uitgang aan te sluiten op de twee apparaten voor gesynchroniseerde informatie-uitwisseling tussen beide apparaten. Daarnaast maken ze een USB MIDI-kabel die u toelaat om een ​​MIDI-apparaat communiceren met een computer en audio-productie software.

In aanvulling op de levenslange garantie, Hosa ondersteunt hun producten met telefoon en e-mail klantenservice en technische ondersteuning. Hun support team is snel te reageren op vragen en verdiende een hoge score voor hun aandacht voor onze behoeften en het vermogen om onze vragen grondig en snel te beantwoorden. Terwijl hun website bieden veel informatie over veel van hun andere producten doet, er is zeer beperkte informatie over deze MIDI-kabels, zodat het technisch ondersteunend personeel is een vitale bron moet u vragen heeft of meer informatie wenst.

Over het algemeen waren we tevreden met dit product in termen van de functies, opties en hulp en ondersteuning. We kunnen ze aanraden voor elke muzikant op zoek naar een betaalbare MIDI interface kabel. Degenen die willen dat de hoogste kwaliteit connectoren voor hun MIDI gear waarschijnlijk niet tevreden zijn met deze kabels, maar tenzij u zeer bedreven met MIDI-technologie bent en gebruik maken van complexe MIDI ketens met meerdere apparaten die constant heen en weer moeten communiceren, zult u tevreden met de prestaties van de Hosa Pro Serviceable MIDI kabels ‘- en de prijs.