mid tier smartphones – Nokia 2017

De Nokia Lumia 830 combineert een groot 5-inch scherm met Windows apps, twee camera’s en een slank ontwerp. Hoewel het biedt specs vergelijkbaar met die van veel midrange smartphone, deze telefoon maakt gebruik van de Microsoft Windows Phone 8.1 besturingssysteem, dat betekent dat je niet kunt gebruik maken van vele populaire apps aangeboden door Android of iOS operating systemen zonder zijdelingse belasting.

Een 5-inch scherm kunt u video, foto’s en websites bekijken in redelijke kwaliteit. Op 294 pixels per inch, de resolutie scherm op 720 x 1280 pixels. Bochten Gorilla Glass 3 maakt het scherm van deze smartphone duurzaam.

De 10 megapixel (MP) primaire camera kunt u foto’s te nemen op 3520 x 2640 pixels, geschikt voor het afdrukken. Carl Zeiss-lens, optische beeldstabilisatie, LED-flitser, geotagging, gezichtsherkenning en een lichtsensor helpen vastleggen van goede kwaliteit foto’s. De sensor is 1 / 3.43.4, stelt je in staat met het nemen van betere kwaliteit foto’s bij weinig licht. Deze smartphone neemt video op 1080p met optische stabilisatie en stereogeluid opnemen om ervoor te zorgen dat je kunt praten terwijl u opneemt. Drie ingebouwde microfoons kunt u het geluid van overal, die helpt om blikkerig geluid met video te voorkomen vast te leggen. Echter, de secundaire camera is slechts 0.9MP, waardoor het geschikt is als een low-kwaliteit video camera, maar niet veel anders maakt.

Met een Qualcomm Snapdragon-processor van 400, Quad Core 1,2 GHz Cortex-A7 CPU en Adreno 305 GPU, dit model biedt redelijke prestaties. Zij het met slechts 1 GB geheugen, kan je niet heel veel applicaties te draaien in een keer. Een microSD-kaartslot kunt u de 16 GB intern geheugen uit te breiden tot 128 GB. Deze midrange smartphone synchroniseert ook met Microsoft’s cloud storage, Microsoft Onedrive, om een ​​back-up van uw foto’s en documenten. Sensoren zijn een accelerometer, gyroscoop, kompas en nabijheidssensor, zodat u de beweging te volgen, gebruiken beeldstabilisatie en gebruik maken van een aantal apps. Deze zijn handig voor het nemen van foto’s en video’s of het gebruik van fitness-tracking apps.

Nokia’s midrange smartphone wordt geleverd met het Windows-besturingssysteem, waarmee u om uw menu met een verscheidenheid van personalisatie opties, behalve voor achtergronden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor personalisatie.

Met tot 14 uur en 48 minuten gesprekstijd tijd met behulp van 4G of 78 uur muziek afspelen, Nokia’s midrange smartphones hebben een redelijke levensduur van de batterij voor frequent gebruik.

Een verscheidenheid aan functies en de kwaliteit foto’s te maken van Nokia Lumia 830 een goede optie, waardoor u het niet erg vindt het Windows-besturingssysteem, die minder compatibiliteit met third-party apps aanbiedt.