mid tier smartphones – LG G3 2017

De LG G3 S Vigor midrange functies van de telefoon afgeronde hoeken, grote knoppen, een 5-inch HD-scherm en een 8 megapixel (MP) camera met laser autofocus. Helaas is de korte levensduur van de batterij is niet lang genoeg om een ​​hele dag van intensief gebruik duren.

Bij 5,42 x 2,74 x 0,41 inches, de LG smartphone is de kleinere versie van de high-end G-serie. Op slechts 4,73 ounces, deze telefoon is relatief lichtgewicht. Een 5-inch HD IPS display biedt levendige kleuren voor het weergeven van foto’s en video’s. Schermresolutie is 294 pixels per inch en komt neer op een 720 x 1280 scherm. De uiterlijke kenmerken afgeronde hoeken, waardoor de telefoon comfortabel in de hand voor lange periodes, zoals de hoeken niet in uw handen zal snijden maakt. Het beschikt ook over grote knoppen die nummerkeuze en het typen gemakkelijker, wat goed is als je problemen hebt met standaard toetsenborden hebben te maken.

De midrange smartphone draait op Android 4.4.2 of KitKat, zodat u de meeste van de apps beschikbaar te gebruiken voor Android. Een Qualcomm MSM8962 Snapdragon 400 chipset, quad-core 1,2 GHz Cortex-A7 CPU en Adreno 305 GPU aanbieding bescheiden rekenkracht, terwijl de 1 GB geheugen kunt u meerdere apps tegelijk. Terwijl de interne geheugen is slechts 8GB, de opslag uitgebreid tot 64 GB met een microSD-kaart, dat is een goede oplossing voor het nemen van foto’s, video’s en het opslaan van muziek.

Deze midrange smartphone is voorzien van een primaire camera 8MP geschikt voor het opnemen van video in 1080p met 30 frames per seconde. Laser autofocus, GPS voor geotagging, touch focus, gezicht en lach detectie en high range mode dynamische u toelaten om de kwaliteit foto’s te maken of om uw ervaring aan te passen. De tweede camera slechts 1.3MP en bevat geen lichtsensor, waardoor het een slechte keuze maakt voor gebruik ‘s nachts.

Met een korte levensduur van de batterij en slechts 1 GB geheugen, de LG GS S Vigor is vrij basic. Echter, meerdere functies, waaronder een kwaliteit scherm, een verscheidenheid aan functies en de mogelijkheid om het geheugen via microSD-kaart te verhogen maken deze smartphone een verstandige keuze voor een entry-level model.