metaaldetector – Fisher F4 2017

Als je een nieuwkomer op schattenjacht, zijn er een aantal fundamentele kwaliteiten in een metaaldetector te zoeken, en de Fisher F4 heeft ieder van hen. Het is krachtig genoeg om doelen te vinden, zelfs als ze bijna een voet onder de oppervlakte. Het kan sorteren schat uit afval, zodat u niet zal worden de uitgaven van uw dag het opgraven van oude kroonkurken. En terwijl het is gemakkelijk te gebruiken, het is niet zo eenvoudig dat het niet zal groeien met u als u de ins en outs van de hobby te leren.

Design & Prestatie

Ondanks dat het een tikkeltje duurder dan andere beginner detectoren, de Fisher F4 staat boven op onze lijst. Krachtig, bekwame en feature-rijke, het heeft alles wat je nodig hebt om je te helpen groeien van een frisse gezichten detectorist een veteraan jager, dat is waarom het verdient our Top Tien Gold Award.

Het basisontwerp van de Fisher F4 weerspiegelt meeste andere metaaldetectoren we beoordeeld. De schakelkast wordt net onder het schuine grip gemonteerd, waardoor u de F4 te grijpen en de gemeenschappelijke instellingen aan te passen met uw duim. De gevoeligheid en discriminatie instellingen zijn een beetje hoger op de doos, dus je kunt ze niet per ongeluk poetsen – is dit ideaal omdat beide kan een aanzienlijke invloed op uw speurtocht als je ze te veranderen zonder het te beseffen.

Terwijl de meeste beginner detectoren sport concentrische spoelen, de Fisher F4’s elliptisch, DD-stijl zoekspoel plaatst de machine ver boven de concurrentie. DD coils uitstoten zoekvelden die worden gevormd als dikke bladen: lang boven naar beneden, maar de korte kant naar de andere kant. 11-inch diameter van de F4 spoel verslaat een 8-inch coil elke dag, en je kunt dezelfde hoeveelheid grond te dekken als een concentrische coil, zo niet meer. Plus, de dunne vorm betekent dat de detector niet worden verward door dicht bij elkaar gelegen doelen. Gezien het feit dat de meeste rollen zijn gelukkig tot een diepte van 8 inch en de gemiddelde hit ongeveer 4 tot 6 inches, de Fisher’s 10-inch diep assortiment zet een veel macht binnen handbereik.

De Fisher F4 heeft elke belangrijke functie die u wilt zien in een metaaldetector. Met vier-tone audio en een 11-categorie grafische prisma ID, we hadden altijd een fatsoenlijke idee van wat we aan het graven waren, en de F4 is een aanvulling op deze functies met een numerieke prisma ID uitlezing. Dit geeft u een nauwkeurige lezing van een doel op een schaal van nul tot 99. Numeriek ID neigt veel nuttiger dan categorie ID voor gevorderde detectorists te zijn, maar het voelt een beetje ondoorzichtig voor nieuwe gebruikers. Door het verstrekken van zowel de Fisher F4 leert je hoe de numerieke meetwaarden betekenen en groeit met u als u meer comfortabel in de hobby geworden.

Dit apparaat heeft andere geweldige functies ook, inclusief aangepaste kerven om haar discriminatie instellingen aan te vullen, een pinpoint modus om precies te leiden waar je moet graven, en een verrassend nauwkeurige en betrouwbare diepte indicator. Als je nog nooit hebt gehad om de balans voor de grond, vervolgens met behulp van zijn vrije-kronkelende grond balans knop zal een beetje oefening, maar zodra je leren hoe het te doen, kunt u op te sporen in sterk gemineraliseerde grond zonder dat je de diepte.

Geavanceerde functies

De F4 verstelbare as sloten stevig op zijn plaats en helemaal niet wiebelen, zelfs als je een beetje ruw met de machine. Het kan uitbreiden ver genoeg om de hoogste van de gebruikers tegemoet te komen met gemak. Het enige belangrijke nadeel van het ontwerp is opvulling van de armsteun, die was veel te hard en had een opstaande rand die onze armen geschuurd tijdens het testen. Natuurlijk, als de F4 kopen en hetzelfde probleem, vervangt het schuim relatief eenvoudig.

hulp en ondersteuning Fisher’s behoren tot de beste in de business. Je krijgt vijf jaar garantie en een geweldige pagina met veelgestelde vragen om al uw vragen over metaal detecteren te beantwoorden. Als u erin slaagt om te komen met een vraag aan de online help niet kan beantwoorden, zijn er gemakkelijke e-mail en telefoon toegang opties, ook. Er zijn ook verschillende instructievideo’s over de F4 je online kunt vinden om u te helpen door middel van het gebruik ervan.

De Fisher F4 is een prachtig metaaldetector die uitblinkt in zowat elke categorie. Met zijn combinatie van numerieke en grafische prisma ID-display en de aangepaste kerven instellingen, het vinden van schatten in de woestijn is een eitje. Zijn nauwkeurige diepte-indicator en nauwkeurige pinpoint mode laat je precies weten waar en hoe diep te graven. En zijn krachtige DD-stijl spoel en geavanceerde gemalen balancing zal u helpen doelen anderen hebben gemist in de bodem, dat laat ze beschaamd. Het is een beetje duurder dan andere general-purpose detectoren vanwege de DD spoel, maar het is zeker de prijs waard. Voor beginners, de Fisher F4 is de beste metaaldetector die we hebben gevonden.

Usability

Help en ondersteuning

Overzicht