merchant account services – Payment Depot Merchant account Klantenservice 2017 – Top Tens

In onze evaluatie van merchant service, we zochten aanbieders met lage kosten, uitstekende voorwaarden van de dienst, een zorgeloos aanmeldingsformulier en behulpzame klantenservice. Betaling Depot heeft bewezen deze kwaliteiten hebben, verdienen onze Top Tien beoordelingen Gold Award. Deze merchant account provider biedt vele lidmaatschap plannen die werken voor bedrijven van elke omvang. Dit bedrijf heeft grote klanten, zoals Sprint en Metro, maar de meeste van haar klanten zijn kleine en middelgrote bedrijven.

Kosten & Fees

Betaling Depot betalingsstructuur afwijkt van de meerderheid van de plannen die andere handelaar diensten. Met Betaling Depot, betaalt u een per-transactiekosten en de wholesale-tarief, dat is de combinatie van de uitwisseling tarief en de kaart-merk vergoeding. De uitwisseling tarief en de kaart-merk kosten zijn niet onderhandelbaar en zijn hetzelfde voor elke processor. De interchange tarief is een percentage van elke transactie en een per-transactie kosten door de kaart bedrijf dat werd opgericht en betaald aan de bank van de kaarthouder. De kaart-merk vergoeding is een kleine vergoeding voor elke betaald aan de kaart merk transactie: Visa, MasterCard, American Express en Discover. De meerderheid van de merchant services toe te voegen hun eigen markup op deze standaard tarieven, maar Betaling Depot niet.

Zoals standaard in de credit card processing industrie, Betaling Depot voegt een vergoeding voor elke transactie. Deze vergoeding is afhankelijk van het lidmaatschap formule u ook kiest, die u kunt selecteren op basis van de dollar bedrag van de transacties uw bedrijf maakt per maand. In onze tests, hebben we gekeken naar de kosten voor een bedrijf dat $ 10.000 per maand of minder verwerkt. Bij het verwerken van binnen dit bedrag, de $ 0,25 kosten per transactie is hoger dan de meeste andere per-transactiekosten we beoordeeld. Echter, aangezien Payment Depot een uitwisseling markup niet op te laden, dan betaalt u een algemeen lagere vergoeding per transactie. Dit maakt Betaling Depot een goede optie voor kleine tot middelgrote bedrijven; Hoewel, als je het verwerken van $ 2500 of minder per maand, kan een dienst als plein of PayPal beter aan te pakken uw behoeften.

Betaling Depot rekent een contributie, die maandelijks of jaarlijks kunnen worden betaald. Als u de jaarlijkse optie kiest, betaalt u aanzienlijk minder dan u zou doen voor een maandelijkse basis. Met deze service, is er geen aparte PCI-naleving of PCI-niet-naleving vergoeding of maandelijks minimum. In plaats daarvan worden deze kosten opgenomen als onderdeel van uw contributie.

verkoop Processing online wordt steeds populairder als het is handig voor uw klanten. Merchant account diensten vaak moet u een aparte merchant account te openen voor online transacties. Meestal zijn deze online accounts hebben retail tarieven die hoger zijn dan de standaard zijn, maar Betaling Depot rekent u dezelfde per-transactiekosten en het lidmaatschap prijsstelling. Bovendien wordt Payment Depot niet betaalt u een maandelijkse vergoeding gateway.

Als u een gevestigd bedrijf eigenaar of de lancering van een nieuw bedrijf, is het essentieel om up to date te blijven met de nieuwste hardware. De meeste credit cards komen nu met EMV microchips in hen evenals de magneetstrip. Met ingang van oktober 2015, systemen die niet EMV-klacht terminals in hun registers is aansprakelijk voor inbreuken op de beveiliging worden gesteld. Betaling Depot biedt EMV-compatibele terminals voor rond de $ 200.

Setup & Service

Deze dienst was van tevoren informeren als we contact opgenomen met het. Hij bevestigde ook de tarieven die zijn geplaatst op haar website en in al onze interacties met het bedrijf consequent verstrekt informatie aan ons. Betaling Depot posten zijn de prijzen, kosten en voorwaarden op de webpagina en is transparant over prijzen en vergoedingen in verband met deze service.

In onze tests, we evalueren hoe gemakkelijk we kunnen toepassen voor elke service die wij beoordeeld. Betaling Depot maakt dit proces eenvoudig en biedt een uitstekende voorwaarden van de dienst, eenvoudige installatie en minimale contractuele verplichtingen. Het invullen van de aanvraag online en het ondertekenen van de elektronische documenten neemt ongeveer tien minuten. Het enige document dat u nodig hebt om te voorzien is een nietige cheque, die aan de handelaar dienst online kan worden verzonden. Dit resulteert in zeer weinig papierwerk, waardoor het eenvoudig in te stellen een account en beginnen met het gebruik van de dienst zonder vertraging. Het duurt ongeveer een tot twee dagen voor uw aanvraag goed te keuren. Bovendien, als je het verwerken van aanvragen, duurt het ongeveer 1-2 werkdagen voor het geld op uw rekening te storten. Dit is de standaard hoeveelheid van de wachttijd voor een account aan duidelijk.

Betaling Depot biedt een hoge mate van flexibiliteit voor haar klanten. Ten eerste moet je een 90-dagen proefperiode, zodat u kunt de koopvaardij te evalueren om te zien of het goed is voor uw bedrijf. Als u besluit om Payment Depot gebruiken als uw merchant account provider, bent u niet in rekening gebracht opstartkosten of opgesloten in een contract. In plaats daarvan betaalt u op een maand-tot-maand basis. Je hebt de mogelijkheid om uw contributie vooraf te betalen voor een lagere, op jaarbasis. Als u Betaling Depot verlaten voor een nieuwe dienst, zal dit bedrag worden teruggegeven aan een pro-rated prijs.

Kwaliteit ondersteuning is een zeer belangrijk aspect bij het kiezen van een merchant account service. U moet weten dat u hulp op elk gewenst moment kunnen bereiken. Immers, kan een vertraging in uw systeem leiden tot verlies van het bedrijfsleven. Telefonische ondersteuning is een 24/7 optie, hoewel deze dienst ontbreekt live chat.

Betaling Depot biedt uitzondering customer support. Toen we spraken met het ondersteunend personeel, waren ze goed geïnformeerd over tarieven en vergoedingen en waren behulpzaam in het uitleggen van de tariefstructuur. Ze voorzagen ook goede informatie en benadrukte het belang van de komende EMV overgang. De agenten zorgde ervoor dat follow-up met ons op verschillende gelegenheden via de telefoon en e-mail. Bovendien, wanneer u zich aanmeldt voor een account, heb je een toegewijde account manager.

Betaling Depot wordt beoordeeld als de beste merchant account provider. We gewogen prijzen, kosten, setup termen, het gemak van de toepassing en klantenservice opties. Deze handelaar dienst biedt één lidgeld en vereenvoudigde tariefstructuur. Service is eenvoudig in te stellen en duurt slechts een paar dagen voor uw aanvraag goed te keuren. Bovendien, customer service is deskundig en enthousiast om te helpen.

Klantenondersteuning

Overzicht