merchant account diensten – TransFirst Merchant account Klantenservice 2017 – Top Tens

TransFirst, een directe koopvaardij, verwerkt de transacties direct en niet te verkopen accounts. Equitable kosten en vergoedingen in combinatie met een goede gebied van service en snelle omsteltijden maken TransFirst een goede keuze in merchant account diensten.

Overzicht

Deze merchant account provider biedt twee opties voor prijzen: tiered en interchange-plus. De interchange-plus heeft een tarief van 0,20% + $ 0,18, wat beter is dan het gemiddelde van de industrie, hoewel de $ 0,18 is een van de hoogste per transactiekosten op de line-up. Bovendien, op 1,63%, het gedifferentieerd tarief is hoger dan gemiddeld.

Andere kosten zijn onder andere een $ 5 maandelijkse vergoeding, een $ 5 maandelijks minimum en een jaarlijkse PCI-naleving fee van $ 75,20. Deze kosten zijn elk veel lager dan de industrie gemiddelden en maak TransFirst een van de laagste kosten merchant services op de line-up. Als u nodig hebt om uw terminals te werken voor de oktober 2015 aansprakelijkheid switch, TransFirst biedt EMV-klaar terminals voor $ 299, een van de duurste op de line-up.

U kunt prijsinformatie over de kosten, voorwaarden en kosten op de website van TransFirst’s, wat handig is informatie te hebben voordat u een handelaar service. Echter, in onze tests, TransFirst was slechts een van de twee bedrijven die niet in geslaagd om ons te voorzien van een contract te herzien en dus verloren punten voor transparantie.

Wanneer u online instellen van uw merchant account met TransFirst, kunt u up and running binnen twee dagen van registratie zijn. Daarnaast is het wist rekeningen en betalingen aan het account van uw bedrijf binnen één dag van de transactie maakt.

TransFirst viel in het midden van de line-up als het gaat om klantenservice. Terwijl de herhalingen die we spraken met was attent, we niet in geslaagd om een ​​reactie te ontvangen wanneer we vulden de online formulieren. Wij raden het aanroepen van de dienst in plaats van te vertrouwen op de website voor meer informatie. Deze service mist een toegewijde account manager.

Deze directe merchant dienst trekt de tussenpersoon uit de vergelijking. TransFirst biedt lage verwerkingssnelheden, maar ontbreekt klantenservice opties, zoals een account representatieve en betrouwbare responstijden via het online formulier.