menselijk skelet model – Life-Size menselijk skelet

Lesgeven 206 botten en 650 spieren door het menselijk lichaam is slechts marginaal harder dan het handhaven van de aandacht van een klaslokaal. Menselijk skelet modellen zijn een geweldige manier om kinderen ‘verbeelding te betrekken en laat ze een levensgrote voorbeeld van hun eigen botten en spierstelsel. Op het eerste gezicht, het menselijk skelet Life-Size model lijkt eenvoudig, maar in feite is het biedt een uitgebreide blik op het menselijk skelet met inbegrip van belangrijke zenuw takken, vertebrale slagaders en een realistische textuur.

Overzicht

gewrichten Dit model in de armen, benen en rug zijn flexibel. De onderkaak veerbelast realistische kunnen bewegen maar de veer houdt de kaak strakker dan normaal. Zoals met de meeste skelet modellen, worden de botten in het menselijk skelet Life-Size model bij elkaar gehouden met metalen pinnen en beugels die draaien en draaien als gewrichten. Echter, het gebrek aan pezen of elastiekjes maakt bewegende ledematen en de gewrichten en daarom onrealistisch. De pennen en beugels houden het skelet bij elkaar en zorgen voor een vrije uitloop van de beweging, maar je zult niet in staat zijn om het skelet permanent te vormen. Dit maakt het skelet geschikt voor klassen, maar niet het beste voor klinisch gebruik.

De armen, benen, schedel en drie onderste tanden zijn afneembaar. De schedel is samengesteld uit drie delen en de calvarium komt uit, waardoor voor nader onderzoek van de structuren in de schedel. De poten zijn de enige initiƫle assemblage je zult moeten voltooien. Gewoon schroef de bouten aan de kop van het dijbeen het bekken aan elke kant. De armen worden verwijderd, maar de schroeven niet zo gemakkelijk te verwijderen als in de benen.

Dit model wordt geleverd met een klein bot identificatie gids. Deze atlas bevat een genummerde diagram van het skelet met een bijbehorende lijst van alle 206 botten. U kunt ook een kaart van het identificeren van functies binnen en buiten de schedel te vinden. Omdat deze functie werkt het best als een educatief hulpmiddel, waren we verbaasd over het duurde meer informatie dan de kale botten hebben. De beste skelet modellen bieden wat extra materiaal over botten, bindweefsel structuren of spieren.

U kunt de belangrijkste vertebrale slagaders en zenuwen takken identificeren samen met structuren zoals craniale foramina met het verwijderbare calvarium. De Life-Size model behandelt de basisprincipes van de grote structuren en zelfs geleverd met een bot sleutel, maar het gebrek aan fijne details en het onvermogen om vast te houden poses kan het te simplistisch voor klinisch gebruik te maken. Maar omdat het ook de belangrijkste non-skeletale functies, deze betaalbare model maakt een perfecte metgezel stuk op basis anatomie lessen aan te vullen.