medische transcriptie diensten – World Wide Dictee 2017

World Wide Dictation is het verstrekken van medische transcriptie diensten voor meer dan 50 jaar. Met geen set-up kosten of contracten op lange termijn, dit bedrijf verdient onze Top Tien Reviews Bronze Award voor zijn aandacht voor detail, uitgebreide dictee gereedschappen en high-level security.

Document management

Om uw documentatie te beheren, World Wide Dictation biedt diensten, zoals online editing en gratis faxen. Elektronische handtekeningen worden gecodeerd, zodat u elektronische handtekeningen kunnen gebruiken en meld uw documentatie online. Dit versnelt uw kaart te brengen en het papierwerk, omdat je niet hoeft te hard copies uit te printen, ondertekenen en op te slaan. Daarnaast heb je automatische back-up met een beveiligde online opslagruimte.

Wanneer u zich aanmeldt voor deze service, het bedrijf vraagt ​​wat doorlooptijd je wilt voor uw praktijk. De meest voorkomende doorlooptijd dat verzoeken doet, is de volgende werkdag. Omdat doorlooptijden zijn flexibel, zal uw kosten per lijn-quote variëren afhankelijk van welke tijden je nodig hebt. U kunt ook transcripties versnelde voor een extra vergoeding als u een noodsituatie.

Zodra uw transcript wordt getypt en beoordeeld, gaat het door een extra twee niveaus van screening om ervoor te zorgen dat er geen fouten voor een totaal van drie kwaliteitscontroles. Dan is de beoordeeld documenten worden elektronisch verzonden naar uw kantoor te worden opgeslagen in elektronische kaarten van de patiënten. Dit geeft u de professionele en grondige documentatie voor eenvoudig archiveren en terugvinden.

Een speciale secretaresse is toegewezen aan elke arts. Elke arts heeft een unieke stijl dictee en een toegewijde secretaresse zal snel leren van de arts stijl, het verhogen van de snelheid en nauwkeurigheid.

Om strenge HIPAA richtlijnen te voldoen, moet een minimale norm van 128-bit SSL-encryptie op zijn plaats. Deze medische transcriptie bedrijf de software hoger is dan de minimum-veiligheidsnormen met 256-bit encryptie beveiliging.

Nauwkeurigheid en privacy

World Wide Dictee houdt al zijn data-opslag in eigen huis. Dit geeft u een extra niveau van veiligheid, omdat je geen zorgen te maken over externe bedrijven de toegang tot vertrouwelijke gegevens van uw patiënten. Bovendien, automatische back-ups op te slaan uw records in real time met onbeperkte opslagruimte.

Het opzetten van een nieuw dictaat dienst kan frustrerend zijn, zodat het bedrijf biedt hulp en een 24-uurs technische ondersteuning. Echter, de website van het bedrijf is het vaak moeilijk om te navigeren om alle relevante informatie te vinden, dus je kan nodig zijn om een ​​vertegenwoordiger rechtstreeks voor informatie voor eventuele vragen contact op. De dienst helpt u ook haar dienstverlening te integreren met uw huidige elektronische medische dossiers systeem (EMR). Vóór de ondertekening op om het even welke transcriptie dienst, moet u controleren of het bedrijf kan integreren met uw EMR om eventuele compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

Dit medisch dicteren service omvat een 800-nummer dat beschikbaar is voor gebruik is 24 uur per dag, zeven dagen per week. Elke gebruiker heeft een persoonlijk identificatienummer (PIN) die toegang tot het systeem mogelijk maakt. U kunt de telefoon toetsenbord gebruiken om uw opnamen terug te spoelen of pauzeren, zodat u ze kunt bekijken voordat het verzenden van. Het bedrijf heeft ook twee gratis nummers, zodat u altijd toegang hebben tot één in het geval de andere tijdelijk naar beneden gaat.

Deze medische transcriptie service kunt u dicteren met behulp van een digitale handheld-recorder ook. Zodra u uw dictaat op te nemen in het apparaat, zijn er twee opties voor de overdracht van de gegevens. U kan het direct uploaden naar de website van het bedrijf of u kunt de automatische software biedt het bedrijf gratis te gebruiken.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​audio-tape voor uw medische dictaten gebruiken, maar dit zal resulteren in lagere totale doorlooptijden, als het duurt een beetje langer voor de service aan uw dictaat te krijgen. Bij gebruik van een audio-tape, kunt u mailen in tapes ‘s nachts voor de volgende dag service. Het bedrijf biedt klanten ook de mogelijkheid om medische dictee smartphone apps voor Android en iOS.

Deze medische transcriptie bedrijf biedt verschillende methoden van levering voor uw ingevulde transcripties. Naast EMR integratie kunt u de harde kopieën van uw transcripties ‘s nachts verstuurd naar uw praktijk. U kunt er ook voor kiezen om de documenten gefaxt hebben. Een meer voorkomende en handige optie is de mogelijkheid om in te loggen op uw World Wide transcriptie online portal en direct downloaden van de transcripties van uw online account.

Dictee Capture Methods

Voor een gerenommeerde medische transcriptie service en uitstekende beveiliging en meer dan 50 jaar in het bedrijfsleven, World Wide transcriptie biedt betrouwbaarheid en ondersteunen, samen met een deskundige, toegewijde secretaresse toegewezen aan elke arts in uw praktijk.

transcriptie Delivery

Overzicht