medische facturering software – AdvancedMD Medical Billing Software 2017 – Top Tens

AdvancedMD is een bekend merk in de business-software-industrie, en zijn AdvancedMD oplossing voor medische praktijken biedt alle functies en tools die u verwacht in de top medische facturering software. AdvancedMD’s elementaire medische facturering functies komt samen met zijn stand-alone praktijk management software, zodat je de volledige capaciteiten van geïntegreerde praktijk management en de medische facturering functies voor een maandelijks per-provider kosten. AdvancedMD krijgt our Top Tien Gold Award voor zijn uitstekende, web-based software-oplossing die veel mogelijkheden biedt om uw medische facturering te verbeteren.

Medical Billing

AdvancedMD’s facturering software biedt een 95% first-pass resolutie rate gemiddelde. Dit tarief verwijst naar hoe veel van uw vorderingen worden de eerste keer dat u indienen geaccepteerd, wat betekent dat je niet hoeft te ontkenningen dat u kostbare tijd en geld kunnen kosten bij het oplossen beheren. AdvancedMD’s percentage is aan de lage kant voor vergelijkbare bedrijven die we bekeken.

ingebouwde vorderingen Deze software scrubber, Claim Inspector, grondig controleert elke vordering voordat je ze in te dienen. Alle gerenommeerde medische facturering systemen moeten zijn voorzien van een vordering-wasser functie, maar slechts enkele grotere bedrijven zoals AdvancedMD direct te integreren met een bedrijf dat eigendom is clearinghouse.

Samen met zijn medische facturering functies, AdvancedMD bevat ook geïntegreerde praktijk management tools. Uw front-office personeel kan de verzekering in aanmerking komen van uw patiënten te controleren voordat ze komen in voor afspraken of tijdens de check-in. In het verleden zou uw medewerkers moeten bedrijven handmatig bellen te controleren op dekking en copay, of ze kunnen controleren door de software, maar slechts een beperkt aantal keren. Een onbeperkt, real-time controle functie, opgenomen in AdvancedMD, is nu een gemeenschappelijke, tijdbesparende optie in de best vergelijkbare medische praktijk management software en helpt uw ​​medische facturering personeel doordat het verzamelen van copays of verklaringen, terwijl de patiënten in uw kantoor.

Uw patiënten toegang hebben tot een grote patiënt portal, een ander gemeenschappelijk kenmerk met dit soort software, hoewel het beschikbaar om uw patiënten gereedschap variëren. Bijvoorbeeld, sommige systemen met andere software-opties niet laten patiënten betalingen aan hun saldi online, maar dit wordt steeds minder vaak voor. AdvancedMD De portal heeft laten patiënten betalen uit hun saldi met een creditcard, in toenemende mate de kans dat uw praktijk zal worden vergoed en je hoeft niet te leiden tot collecties voor achterstallige rekeningen.

AdvancedMD wordt geleverd in een mobiele app formaat voor iPads en iPhones. Net als de meeste mobiele apps voor medische software systemen, deze app is beperkt in zijn mogelijkheden, vooral om elektronische medische dossiers en sommige medische praktijk management tools. Zo kunt u kosten tijdens de patiënt afspraken vast te leggen en te bekijken uw afspraak schema’s.

practice management

Dit bedrijf biedt haar klanten grote ICD-10 support opties, zoals een online website gewijd aan hulpbronnen over het coderingssysteem in de vorm van webinars en trainingsvideo’s. Veel software bedrijven bieden een vorm van ICD-10 support, maar meestal niet in de vorm van een website. De software ook automatisch bijgewerkt om gelijke tred te houden met eventuele nieuwe regelgeving om codering of andere medische facturering systemen. Met cloud-gebaseerde SaaS-software, zoals AdvancedMD en vele andere vergelijkbare opties, wordt dit type snel onderhoud steeds vaker in de software-industrie, wat betekent dat minder zorg voor u.

AdvancedMD biedt 24/7 live ondersteuning die u kunt gebruiken na de normale weekdag kantooruren. Veel softwarebedrijven bieden geen live support optie, dus dit is een leuke functie te hebben als je de praktijk tijdens off uur rijdt. Deze live support optie kost een extra vergoeding per incident, echter met uitzondering van de in nood gevallen die resulteren in volledige onbereikbaarheid van het systeem. U kunt AdvancedMD ondersteuning te bereiken tijdens de normale uren en weekdagen via e-mail en telefoon.

De systeemvereisten voor deze medische facturering software lijst cloud-gebaseerde Windows-besturingssystemen als de gewenste systeem voor het volledige systeem en iPads alleen voor de mobiele app. Als een web-based software-oplossing, het bedrijf hosts uw gegevens en de software die voor u in de eigen datacenters. Net als andere software bedrijven die hosting voor cloud-gebaseerde systemen, het bedrijf verzorgt ook het onderhoud en updates van de software. AdvancedMD rijdt regelmatig gepland onderhoud maal een keer per week om ervoor te zorgen dat uw systeem up-to-date en normaal functioneren; andere bedrijven kunnen vergelijkbare reguliere schema hebben of kunnen alleen werken als dat nodig is.

AdvancedMD biedt een medische billing oplossing van een gerenommeerd softwarebedrijf. Hoewel de first-pass resolutie rate is niet zo hoog als sommige andere vergelijkbare ondernemingen, biedt het een krachtige bewering scrubber dat elk van uw claims voor eventuele fouten in de codering of in regelgeving controleert. Dit is niet een stand-alone medische facturering software systeem, omdat het beschikt over volledige praktijk management mogelijkheden, maar als de industrie is verhuizen naar geïntegreerde oplossingen, AdvancedMD is zeker up-to-date. Kortom, dit medische facturering optie is een eerste keuze voor de praktijken van elke grootte en het type op zoek om bij te blijven en te verbeteren van hun praktijk dag-tot-dag workflow en terugbetaling tarief.

Veiligheid & Integratie

Help en ondersteuning

Overzicht