medische facturering diensten – GroupOne 2017

GroupOne’s medische facturering diensten dekt elementaire medische facturering en praktijk management behoeften van uw praktijk. Dit medisch Biller maakt gebruik van een procentuele prijsstructuur voor haar diensten. Het percentage dat u maandelijks betaalt is gebaseerd op de netto-collecties van uw praktijk elke maand. Als u kiest voor de OneRate pakket, dat praktijk management (PM) en elektronische medische dossiers omvat (EHR) software, is er ook een upfront installatie kosten en per maand hosting kosten.

Overzicht

Dit medisch billing oplossing neemt veel van uw facturering taken. Het zal elektronische aanspraken sturen, follow-up van debiteuren en het genereren van de patiënt statements. U kunt ook kiezen voor de controle van de verzekering en uitkeringen in aanmerking te komen, afhankelijk van de middelen van uw praktijk. Patiënten kunnen het bedrijf ook direct bellen om vragen over hun rekeningen te vragen.

GroupOne biedt PM en EPD-toepassingen. Afhankelijk van welke diensten en pakketten die u kiest, zal het bedrijf betalen voor ondersteuning en onderhoud kosten. U kunt er ook voor kiezen om de software op afstand gehost of geïnstalleerd op een lokale server hebben. Vergoedingen voor deze diensten variëren afhankelijk van wat uw praktijk nodig heeft. Je hebt ook toegang tot de maandelijkse rapporten detaillering hoe goed uw praktijk presteert.

GroupOne gebruikt HIPAA-compliant eClinicalWorks, die zowel PM en EHR functies omvat. U kunt afspraken door middel van het systeem plannen. De dienst biedt ook te integreren met andere applicaties EPD als dat is wat je liever zou doen.

U kunt contact opnemen met een GroupOne vertegenwoordiger per telefoon, e-mail of live chat. Het bedrijf biedt verschillende online bronnen, zoals veelgestelde vragen en informatie over hoe u uw praktijk in aanmerking komen voor zinvol gebruik incentives. De kosten van de training met dit medisch Biller afhankelijk van de grootte en het type van uw praktijk. Er zijn echter nieuwe accounts projectmanager toegewezen aan toezicht te houden op de uitvoering van de diensten en software. GroupOne biedt ook consulten voor grotere klanten, zoals ziekenhuizen.

GroupOne biedt een goed afgeronde set van medische facturering en software features. Dit medisch billing oplossing beslaat het grootste deel van uw eisen voor facturering. U kunt ervoor kiezen om haar geprefereerde software partner, eClinicalWorks gebruiken, of ervoor kiezen om de dienst te integreren met een EMD van uw keuze. Over het geheel genomen GroupOne is een fatsoenlijke vergoeding voor het uitbesteden van uw medische facturering.