Medicare Part D plannen – Cigna Medicare Rx, 2017

Bij een bezoek aan de Cigna website om te winkelen voor Medicare Part D plannen, het eerste wat je waarschijnlijk opvalt is het gemak van navigatie door de verschillende plannen beschikbaar. Cigna maakt het vergelijken van Medicare Part D plannen gemakkelijk en efficiënt. U hebt de keuze van het Cigna Healthspring Rx Secure Plan, de Cigna Healthspring Rx Secure-Xtra Plan of de uitgebreide Cigna Healthspring Rx Secure Max-Plan. Met het oog op het plan dat het beste voldoet aan al uw behoeften te kiezen, Cigna vraagt ​​dat u de medicijnen die u momenteel en gewenste aftrekbaar en copay overwegen.

De Cigna Healthspring Rx Secure Plan heeft een lage premies en is ideaal als u op zoek bent naar fundamentele bescherming. De Cigna Healthspring Rx Secure-Xtra Plan heeft ook een lage maandelijkse premie, maar wordt geleverd met het extra voordeel van geen eigen risico. De meest inclusieve Medicare Part D Plan aangeboden door Cigna is de Healthspring Rx Secure-Max Plan. De Secure-Max Plan heeft de breedste lijst van het voorschrijven van geneesmiddelen dekking, heeft geen eigen risico en biedt het extra voordeel van gap dekking. Hoewel de premie voor de Secure-Max Plan een beetje hoger dan de traditionele Cigna Part D plannen zal zijn, dit plan is ideaal voor mensen die een beetje meer kan veroorloven en willen niet de verrassing van out-of-pocket kosten.

Cigna Part D plannen betrekking hebben op uw recept medicijnen door middel van een tier-programma. De tier voor alle drie plannen is te vinden op de website van het bedrijf. De tier tafel is vrij eenvoudig te begrijpen en geeft u de handige tool van een geneesmiddel en apotheek opzoeken voordat je je inschrijft. Deze tool is ontworpen om u een betere, meer nauwkeurig beeld van waar uw huidige medicatie passen in een van de Cigna Part D plannen te geven. Een van de beste hoogtepunten van de familie Cigna Part D plan is het plan extra’s inbegrepen in alle drie deel D plannen. Deze omvatten zicht en gehoor kortingen, bij voorkeur retail kosten delen en coupon besparingen.

Het is belangrijk te onthouden dat Cigna Part D plannen zijn niet zorgverzekeringen. Deze plannen zijn voor het voorschrijven van geneesmiddelen dekking en mag aanvullen ziektekostenverzekering. In te schrijven in een Cigna deel D Plan, moet u in aanmerking voor Medicare en doorgaan met uw deel B premie te betalen. Als u besluit te schrijven in een Cigna deel D Plan, kunt u dit doen op hun website.