Medicare Part D plannen – AARP MedicareRx Preferred 2017

De AARP Medicare Part D Plan aangeboden via United Healthcare Insurance Company is de enige Medicare Part D plan door de AARP onderschreven. De drug plannen AARP recept zijn ontworpen om uw out-of-pocket het voorschrijven van geneesmiddelen kosten voorspelbaarder te maken. Als je een Medicare ontvanger, een AARP deel D Plan voor u beschikbaar is, zelfs als je niet een AARP lid. Met AARP, kunt u kiezen tussen Medicare Rx Preferred Part D plannen zonder eigen risico en een hogere premie, of Medicare Rx Saver Plus Plannen die een eigen risico, maar een lagere premie. De AARP Part D Preferred Plan zonder eigen risico heeft uitgebreide drug dekking, die bijna alle generieke geneesmiddelen en de meest voorkomende merknaam drugs omvat. Dit deel D Plan is ideaal als u een aantal geneesmiddelen op recept nodig hebben. De meer betaalbare AARP Part D Saver Plus plannen hebben een eigen risico en kan een lager aantal generieke en merknaam drugs te dekken, maar bieden toch voldoende drug dekking voor de prijs.

Bij een bezoek aan de website AARP Medicare Insurance, kunt u worden doorverwezen naar een andere pagina om details over AARP Part D plannen te bekijken. Hier kunt u een side-to-side vergelijking van de voor u beschikbaar zijn plannen op basis van uw criteria en zoekopties te bekijken. Houd er rekening mee dat de totale jaarlijkse kosten getoond is slechts een schatting en kunnen worden gewijzigd op basis van uw recepten, apotheek en hoeveelheden. U kunt een meer nauwkeurige jaarlijkse kosten offerte te ontvangen door het invoeren van een gedetailleerde lijst van uw huidige voorschriften. Als je eenmaal hebt gekeken over de beschikbare Medicare Part D plannen, kunt u ervoor kiezen om in te schrijven in het plan van uw keuze. Indien u extra hulp te beslissen welk plan is voor u nodig hebt, kunt u contact opnemen met United Healthcare via telefoon of live chat. Deze customer service functie is handig, omdat het begrijpen van de uitsluitingen en beperkingen op Medicare Part D plannen kan soms verwarrend zijn.

AARP Part D plannen zijn beschikbaar voor iedereen die in aanmerking komt voor Medicare. Medicare Part D plannen zijn niet ziektekostenverzekering en alleen voorzien in de dekking voor geneesmiddelen op recept. De AARP website is makkelijk te gebruiken en maakt het vergelijken en inschrijven in een Medicare Part D Plan eenvoudig en efficiƫnt.