math software beoordeling k 3 – Mighty Math Zoo Zillions

Boost denkkracht en wiskunde het vertrouwen van uw kinderen met Mighty Math Zoo Zillions. Deze geanimeerde wiskunde programma leert wiskunde fundamentals door middel dierentuin dierlijke personages en leuke interactieve spelletjes. Het biedt meer dan 100 wiskundige onderwerpen en duizenden problemen. De moeilijkheid van de inhoud voorschotten met de studenten progressie automatisch.

Makkelijk te gebruiken

Deze wiskundige software dekt de basics zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen en presenteert ook woord problemen en het begin van de geometrie door een verscheidenheid aan niveaus. Het zag er niet zo sterk als Elementaire Advantage gewoon omdat het was een beetje-gedateerd rangschikken. Het product heeft geen recente updates en zal waarschijnlijk nooit hebben. Het is een goed product en kan geen progressie, waar hij als de # 1 product zal de voortgang en worden bijgewerkt op een regelmatige basis verwachten.

Mighty Math Zoo Zillions is makkelijk te gebruiken. Kinderen moet geen probleem het navigeren door het programma en het spelen van de games hebben nadat ouders lopen ze door de eerste keer. Dit wiskunde programma is ook zeer eenvoudig te installeren, we hadden geen problemen of fouten tijdens het downloaden tegenkomen.

Dit programma omvat de wiskunde fundamentals in ‘Annie’s Jungle Trail “alsook redeneren, het aantal relaties en ruimtelijk inzicht door vijf werkterreinen. De activiteit gebieden omvatten de “Gnu Ewe Boutique” waar kinderen kunnen leren hoe om geld te tellen en voeg / aftrekken decimalen als wisselgeld. Deel van de activiteiten hebben zelfs een tweepersoons optie.

Zoo Zillions omvat woord problemen en gesproken verhaal problemen die geschikt zijn voor jonge kinderen die net leren lezen zijn. Het biedt ook de activiteiten in het tellen van voren en naar achteren op een getallenlijn.

Mighty Math Zoo Zillions is vrij gelijkaardig aan Mighty Math carnaval Countdown, behalve dat het bevat woord problemen en dekt vermenigvuldigen, delen en 3D-geometrie. Daarom kan Carnival Countdown meer geschikt voor jongere kinderen (4-7), terwijl de dierentuin Zillions biedt nog een paar onderwerpen en misschien meer van toepassing zijn op de 5-8-jarige bereik.

feature Set

De spelletjes en activiteiten in dit programma te presenteren alle fundamentele wiskunde fundamentals op een onderhoudende manier. Dit zou een geweldige aanvulling op een kennismaking met wiskunde curriculum en het gesproken verhaal problemen kunnen helpen die net leren lezen.

De levendige kleuren, geanimeerde personages en interactieve cartoon-type games bleek aantrekkelijk zijn voor jonge kinderen. Kinderen hebben bijzondere smaken als het gaat om graphics en helaas, kunnen veel educatieve programma’s niet kunnen concurreren; Echter, dit programma heeft de mogelijkheid om de aandacht van jonge kinderen vast te leggen en te druppelen de wiskunde basics die hun toekomst vooruitgang in de wiskunde zal ondersteunen.

Deze software heeft grote technische ondersteuning, zolang je toegang tot het internet. U kunt naar de Riverdeep website en vind het telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en de pagina met veelgestelde vragen. Er is ook een web support optie die u toelaat om vragen in hun technische ondersteuning dossiers in te dienen. Het ene punt dat Mighty Math Zoo Zillions had geen was een handleiding.

Deze interactieve programma maakt wiskunde leuk. Door Mighty Math Zoo Zillions, kan je kinderen enthousiast geworden, aspirant-wiskundigen sneller dan je kunt zeggen Stelling van Pythagoras.

educatieve waarde

kid Appeal

Help / Ondersteuning

Overzicht